Liktornsolja 10ml

Produkten är slut i lager :(
Alltid på Ansiktsmaskbutiken
1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna faktura

Ta bort liktorn och hård hud vid fötterna

Liktornsolja är ett naturligt sätt att bli av med liktorn och bekämpa hård hud. Liktorn är områden på fötterna där det har bildats hård hud. I mitten av den hårda huden sitter en liten kärna som känns likt en vass nål.

Liktorn under fötterna bildas i regel av tryck eller av friktion. Det är vanligt att få liktorn av att exempelvis gå i för trånga skor. Liktorn är i regel mycket obehagliga och gör ont, och därför bör du smörja in liktornen med liktornsolja, vilket minskar smärtan och tar bort liktornen.

Liktorn bör med fördel behandlas redan medan de växer. Denna växtbaserade olja är tillverkad av Cosborg och hjälper din hud att mjukgöras och lösa upp den hårda huden.

Behandla liktorn enligt följande


  • Ta ett uppfriskande och skönt fotbad

  • Försök att fila bort överflödig hård hud

  • Droppa på 1-2 droppar Cosborg LiktornsOlja

  • Upprepa behandlingen dagligen till dess liktornen är borta.

Oljan är behaglig att använda och behandlingen är helt smärtfri. Produkten är endast för utvärtes bruk, och du bör undvika kontakt med ögonen. Under behandlingen bör huden undvikas att utsättas för direkt solljus.

Innehåller inte parabener, parfym eller färgämnen

Flaskan innehåller 10ml liktornsolja

Fri frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 400 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 16.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.