Tandblekning (pulver)

Produkten är slut i lager :(
Alltid på Ansiktsmaskbutiken
1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna faktura

Tandblekning med aktivt kol

Blek tänderna snabbt och effektivt med aktivt kol. Detta är en av de enklaste & mest effektiva metoderna för tandblekning av missfärgade tänder. Borsta tänderna med pulvret och få vita tänder snabbt. 

Natural teeth whitening charcoal (50g)


Bästsäljande tandblekning

Tar bort plack och smuts

Ger vita tänder

Naturligt pulver

Leverans 1-2 dagar


Vita tänder med tandlekning

När du borstar tänderna med aktivt kol får du vita tänder snabbt och enkelt. Missfärgade tänder är aldrig roligt. Pulvret bleker tänderna genom att absorbera missfärgningen från tändernas emalj. Missfärgade tänder kommer i regel från kaffe, mat och tobak och missfärgningen kan vara svårt att få bort. 

Tandblekning med aktivt kol

Aktivt kol är ett helt och hållet naturligt ämne som har en absorberande förmåga. När du borstar tänderna med tandblekningspulvret polerar du tänderna med det aktiva kolet vilket gör att missfärgningarna försvinner och tänderna blir vitare. 

Var dock uppmärksam på att kolet kan ha en slitande effekt på tändernas emalj. Därför rekommenderar vi dig att bleka tänderna med aktivt kol max en gång i månaden. 

Så använder du produkten:

1. Doppa en ren tandborste i pulvret
2. Borsta tänder i 60 sekunder (stängd mun)
3. Spotta och skölj munnen noggrant


Fri frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 400 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 16.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.