Body lotion mot celluliter

319:-

Alltid på Ansiktsmaskbutiken
1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna faktura

Body lotion mot celluliter

Denna body lotion är ett fantastiskt hjälpmedel mot celluliter och andra problemområden på kroppen. Den tunna konsistensen sjunker snabbt in i huden och ökar produktionen av kollagen, jämnar ut hudtonen och ökar hudens elasticitet.


Återfuktande

Snabbabsorberande

Massagekräm för att motverka celluliter

Förbättrar hudens elasticitet och styrka

Innehåller vitamin C


Motverkar och förebygger celluliter

Använd denna body lotion för att sätta igång blodcirkulationen och behandla celluliter och andra problemområden på kroppen. Vitamin C ökar produktionen av kollagen, jämnar ut hudtonen och ökar elasticiteten. Ananas-extrakt exfolierar huden, förbättrar hudens fuktnivå och bidrar med näring för en hälsosammare hud.

Användning

Applicera krämen 1-2 gånger om dagen på de problemområden och celluliter du vill behandla, som låren, rumpa och mage. Massera in produkten med cirkulerande rörelser i 5 minuter för att sätta igång blodcirkulationen och låt absorberas. Konsistensen är tunn och sjunker snabbt in i huden.

Fri frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 400 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 16.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.