Cellulit-paketet

547:-

399:-

Alltid på Ansiktsmaskbutiken
1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna faktura

Ta bort celluliter enkelt

Ta bort celluliter enkelt. Ett rabatterat (ordinarie pris 547 kr) paket med allt du behöver för att minska celluliter på rumpa, lår eller magen. Paketet innehåller dermaroller, koppningsset och arganolja.


Paket för att minska celluliter

Stärker och stramar åt huden

Producerar nya hudceller

Ökar blodcirkulationen

Leverans 1-2 dagar


Arganolja (50ml)

Äkta arganolja som gör huden mjuk och smidig. Arganoljan minskar ärr, celluliter och bristningar. Den tillverkas av det marockanska arganträdets frukter. Arganoljan är väldigt tunn och tränger snabbt in i huden. 

Koppningsset (fyra koppor)

Genom koppning får din hy och din kropp en mängd positiva effekter. Koppningsmassage ger dig avslappnade muskler, stramare hud, mindre rynkor och färre påsar under ögonen. Dessutom är det väldigt skönt och avslappnande.

Dermaroller mot celluliter

Dermaroller är en hyllad hudvårdsprodukt som tvingar kroppen att reparera huden, ta bort rynkor och minska celluliter. De 540 nålarna i kirurgiskt stål går in och irriterar din hud på ett ofarligt sätt vilket gör att kroppen börjar producerar nytt kollagen och elastin. En dermaroller hjälper dig att minska celluliter.

Fri frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 400 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 16.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.