Hårfibrer (pulver)

Produkten är slut i lager :(
Alltid på Ansiktsmaskbutiken
1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna faktura

Din rabatt är aktiverad.

Gäller 20% på hela sortimentet idag.

Denna vara har fri frakt (aktiveras i kassan).

Tjockare hår utan tunnhårighet

Detta fantastiska hårpulver ger dig tjockare hår direkt. Pulvret är helt naturligt och täcker tunnhårighet på bara ett par minuter. Din frisyr håller hela dagen och du blir överraskad av hur bra resultatet blir.


Tjockare hår på fem minuter

Fantastiskt resultat

Välj din hårfärg

Ser naturligt ut

För män och kvinnor

Leverans 1-2 dagar


Minska synligheten av tunnhårighet

Med hjälp av detta helt otroliga pulver får du tillbaka den täthet och volym ditt hår en gång hade, utan transplantation eller andra dyra behandlingar. Hårpulvret minskar synligheten av tunnhårighet på bara några få minuter. Genom att applicera pulvret över ditt hår blir håret tätare och tjockare. 

Så använder du hårfibrer 
1. Se till att ditt hår är helt torrt
2. Skaka ut pulvret över ditt hår
3. Fördela och massera in pulvret i håret
4. Spraya håret med den medföljande sprayflaskan


Hur fungerar hårfibrerna?

Genom att varje hårstrå ökar i volym och tjocklek minskar pulvret genomlysande hårbotten och tunnhårigheten döljs. Hårfibrerna smälter in med ditt naturliga hår och tillsammans skapar de en förvandling som ser naturlig ut. 

Är pulvret farligt för hår eller hud?

Nej! Hårpulvret är inte farligt över huvud taget. Det är tillverkat av 100% naturliga ingredienser (bland annat bomull) och är lika säkert som kläderna du har på kroppen.

Kan pulvret fastna i hudens porer?

Nej, eftersom fibrernas storlek är cirka 0.3 till 0.5mm stora fastnar pulvret i håret och de kommer inte tränga ner i skalpens porer.

Blåser hårpulvret bort vid stark vind?

Eftersom det medföljer ett hårspray som gör att hårfibrerna stelnar sitter pulvret kvar i håret även när det blåser eller är dåligt väder. Din tjocka frisyr håller hela dagen. 

Hur ofta kan man använda hårfibrer?

Du kan använda hårfibrer varje dag, för att få tjockare hår, utan problem. Du bör dock tvätta håret mellan varje gång du använder hårpulvret för att sedan applicera pulvret på nytt morgonen efter. 

Kan man använda keps, mössa eller hjälm?

Vi rekommenderar inte att du använder keps eller mössa i samband med att du har hårfibrer i håret. RIsken är att hårfibrerna fastnar i textilen och att din frisyr förstörs.

Kan hårfibrerna mot tunnhårighet användas av kvinnor?

Ja! Även kvinnor kan vara tunnhåriga och givetvis kan du använda hårpulvret även som kvinna. Tusentals tjejer och kvinnor världen över använder hårpulver för att täcka partier av tunnhårighet på huvudet.

Paketet innehåller 22g hårfibrer och 100ml hårspray för efterbehandling.

Fri frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 400 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 16.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.