Ansiktsmask äpple

Produkten är slut i lager :(
Alltid på Ansiktsmaskbutiken
1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna faktura

Slut! Vi rekommenderar vår återfuktande ansiktsmask.

Ansiktsmasken är tillverkad av extrakt från färska röda granatäpplen. Essensen från granatäpplet ger din hud den näring huden behöver för att må bra och för att få bästa möjlighet till vila. Använd gärna ansiktsmasken på kvällen, innan du ska sova.

Huvudegenskaper för ansiktsmasken

Ansiktsmasken ger huden näring

Återställer hudens naturliga pH-balans

Ger huden förutsättningar för vila


Granatäpple har en förmåga att driva ut giftiga ämnen från huden samtidigt som ansiktsmasken rengör huden och hjälper till att återställa hudens naturliga pH-balans. Ansiktsmasken innehåller 1000 mg färsk juice från granatäpplen.


Tänk på följande:

Se till att förvara ansiktsmasken utom räckhåll för småbarn. Använd aldrig hudvårds och skönhetsprodukter på barn. Om du lider av känslig hud eller om du har någon form av hudallergi så bör du ej använda hudvårdsprodukter. Vid eventuell allergisk reaktion eller vid obehag under användning av skönhetsprodukten se till att avbryta behandlingen direkt.

Undvik att använda ansiktsmasken om du har skadad hud eller om du har kraftig solbränna. Förvara produkten på en sval plats utan direktkontakt med solljus.


Fri frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 400 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 16.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.