Ansiktsmask ris

39:-

Alltid på Ansiktsmaskbutiken
1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna faktura

Ansiktsmasker med ris

Ett paket med tre näringsgivande ansiktsmask med extrakt från asiatiskt ris. Ansiktsmaskerna är framtagna i syfte att mjukgöra huden, ge näring samt att suga upp fett och olja ur hudens porer. Ansiktsmasken är vårdande och ger en behaglig känsla under och efter användning. Passar olig hy, fet hy samt normal hy.


Tillför näring

Tar bort fett och olja

Leverans 1-2 dagar


Ansiktsmaskerna innehåller asiatiskt ris

Asiatiskt ris har i århundraden varit känt för sina egenskaper inom hudvård. Rismjöl består i princip av ren stärkelse, utan allergener, vilket gör att det ofta används bland annat i ansiktspuder och hudvårdsprodukter till barn. Riset ger näring till huden och har samtidigt en enormt bra förmåga att suga upp vätska. Det gör att ansiktsmasken passar perfekt för dig som vill bli av med olja och fett från huden. 

Användningsinstruktioner:

1. Tvätta ansiktet med vanligt, ljummet vatten
2. Fäst ansiktsmasken över ansiktet
3. Låt behandlingen sitta kvar i cirka 25 minuter
4. Ta bort ansiktsmasken och torka bort fukt


Undvik att använda ansiktsmasken på skadad, solbränd eller irriterad hud. Vid eventuella allergiska reaktioner - skölj huden med vatten. Undvik kontakt med ögon. Ska ej förtäras.

Fri frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 400 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 16.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.