Exklusiva ansiktsmasker (4st)

Produkten är slut i lager :(
Alltid på Ansiktsmaskbutiken
1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna faktura

Exklusiva ansiktsmasker (4st)

Fyra exklusiva ansiktsmasker som innehåller äkta kaviar, åsnemjölk, kollagen och ormskinsliknande elexir. Alla maskerna har speciella egenskaper som gör underverk för din hy.


Fyra exklusiva ansiktsmasker

Lyster, spänst, fukt och näring

Tillför kollagen och vitaminer

Leverans 1-2 dagar


1. Ansiktsmask med kaviar

Kaviar har flera unika egenskaper som ger en extra boost till din hy. Du får en mjuk och följsam yta över huden , vilken kommer kännas som pånyttfödd. Dessutom innehåller ansiktsmasken whey-proteiner som ger huden bästa möjliga förutsättningar för att hålla sig ung och stark länge. 

2. Ansiktsmask med kollagen

Kollagen är en av de allra viktigaste komponenterna för en ung och frisk hud. Kollagen finns naturligt i våra kroppar och bidrar till att hyn håller sig spänstig. Redan i trettioårsåldern börjar den naturliga kollagenproduktionen att minska. Därför bör man se till att tillföra huden kollagen. Denna ansiktsmask innehåller dels mängder av kollagen, men även hyaluronsyra som har en härlig egenskap att återfukta torr hy.

3. Ansiktsmask med åsnemjölk

Mjölk innehåller generellt flera unika ingredienser som stärker och återfuktar huden. Denna ansiktsmask innehåller åsnemjölk, vilket är en utmärkt källa till näring och protein. Denna ansiktsmask innehåller också aminosyror som är hudvänlig och mild och som har en tendens att lugna irriterad hy. 

3. Ansiktsmask med ormliknande elexir

Ormgift har helt unika egenskaper för att föryngra huden. Denna ansiktsmask innehåller givetvis inte äkta ormgift. Men den innehåller en labb-framställd kopia.  Denna efterliknelse av ormelexir gör precis vad naturligt ormgift faktiskt gör. Den “förlamar” nämligen musklerna (på ett helt ofarligt sätt). Musklerna blir lurade och slappnar av vilket gör att förekomsten av linjer och rynkor försvinner.

Fri frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 400 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 16.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.