Anti-age dagkräm

Produkten är slut i lager :(
Alltid på Ansiktsmaskbutiken
1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna faktura

Dagkräm som minskar rynkor

En fantastisk dagkräm som levererar toppresultat varje dag. Dagkrämen minskar rynkor och andra ålderstecken genom att förse huden med vitaminer och antioxidanter.

SUPER POWER MEZO ANTE AGE CREAM (50ML)


Dagkräm mot rynkor

Minskar ålderstecken

Stramar åt huden

Återfuktar huden

Leverans 1-2 dagar


Dagkrämens effekter

Dagkrämen är speciellt anpassad för medelålders till äldre kvinnor som vill minska ålderstecken så som rynkor och slapp hy. Dakrämen är en så kallad anti ageing kräm som föryngrar hudtonen genom att ge en mjukare och mer återfuktad struktur. 

Dokumenterat resultat med IN VIVO-test

Dagkrämen har dokumenterad effekt genom ett In Vivo test där en grupp kvinnor fick använda dagkrämen under sex veckors tid. Testet övervakades av dermatologer och testet visade att krämen tillsammans med serum gjorde kvinnornas hy ungefär tio år yngre mot tidigare. 

Så använder du dagkrämen 

Dagkrämen bör användas varje morgon och kväll för att ge dig bästa möjliga resultat. Innan du applicerar dagkrämen ska du skölja ansiktet med ljummet vatten. Torka sedan ansiktet med en handduk och lägg en klick av krämen mellan händerna. Massera in dagkrämen i ansiktet, på halsen och över bröstet med jämna och cirkulerande rörelser. 

1. Skölj ansiktet med ljummet vatten
2. Torka ansiktet med handduk
3. Ta dagkrämen i händerna
4. Smörj ansiktet, halsen & över bröstet

Fri frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 400 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 16.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.