Dagkräm mot rynkor 50+

Produkten är slut i lager :(
Alltid på Ansiktsmaskbutiken
1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna faktura

Dagkräm mot rynkor 50+

En fantastisk dagkräm som levererar toppresultat varje dag för dig som är 50+ år gammal. Genom att använda dagkrämen kan du minska rynkor och andra ålderstecken i huden.

BIELENDA EFFECTIVE LIFTING CREAM (50ML)


Dagkräm mot rynkor

Minskar ålderstecken

Stramar åt huden

Återfuktar huden

Leverans 1-2 dagar


Dagkräm mot rynkor

Denna dagkräm är specialanpassad för medelålders till äldre kvinnor som vill minska ålderstecken i huden. När du använder dagkrämen minskar du synligheten av ålderstecken så som rynkor och slapp hy. Dakrämen är en så kallad anti ageing kräm som föryngrar hudtonen genom att ge en mjukare och mer återfuktad struktur. 

Passar även känslig hy

Denna dagkräm är säker att använda även om du har känslig hy. Den är helt och hållet fri från parabener och artificiella färgämnen. Den har en dokumenterad effekt på rynkor och gör att din hy blir spänstigare med ett ungdomligt lyster.

Användning av dagkrämen

Dagkrämen ska användas varje morgon och kväll. Innan du applicerar dagkrämen ska du skölja ditt ansikte med ljummet vatten. Massera in dagkrämen i ansiktet, på halsen och över bröstet med jämna och cirkulerande rörelser. 

1. Skölj ansiktet med ljummet vatten
2. Torka ansiktet med handduk
3. Ta dagkrämen i händerna
4. Smörj ansiktet, halsen & över bröstet

Fri frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 400 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 16.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.