Aganolja talgkontroll

Produkten är slut i lager :(
Alltid på Ansiktsmaskbutiken
1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna faktura

Arganolja med talgkontroll

En härligt återfuktande arganolja som sträker och stramar åt huden på djupet. Arganoljan är specialanpassad för dig med fet hy. Oljan innehåller nämligen ingredienser som minskar hudens talgproduktion vilket gör att din feta hy neutraliseras. Arganoljan har pressats från det marockanska arganträdets frukter.


Arganolja från Marocko

Neutraliserar fet hy

Stärker huden

Tar bort rynkor

Leverans 1-2 dagar


Arganoljans egenskaper

Arganoljan är väldigt tunn och den tränger därför snabbt in i hudens yttersta lager. Arganoljan kan därför med fördel användas i ansiktet och under ögonen, där huden är som tunnast. Arganoljan har en dokumenterad förmåga att minska uppkomsten av fina linjer. Denna arganolja innehåller även Pro-retinol (eller vitamin A) som är en viktig komponent inom hudvård för att ge huden lyster och göra huden mjuk och smidig.

Neutraliserar fet hy

Denna hudolja innehåller, förutom äkta arganolja, även en unik sammansättning av ingredienser för att motverka fet hy. Oljan minskar synligheten av hudens porer villket gör att du får ett fräschare lyster i huden med en renare hudton. 

Så använder du produkten: 

Arganoljan ska användas under natten. Tvätta huden med ljummet vatten och torka dig med en handduk. Applicera sedan 2-3 droppar av oljan mellan dina handflator och massera in oljan i ansiktet, över nacken samt på halsen med jämna drag.

Fri frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 400 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 16.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.