Arganolja med hyaluronan

Produkten är slut i lager :(
Alltid på Ansiktsmaskbutiken
1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna faktura

Arganolja med fuktbindande hyaluronansyra

En helt fantastisk arganolja som sträker och stramar åt huden på djupet. Arganoljan ger huden ett underbart lyster och minskar ålderstecken i huden så som slapp hy och rynkor. Arganoljan har pressats från det marockanska arganträdets frukter och innehåller även fuktbindande hyaluronansyra.


Äkta arganolja

Stärker huden

Ger lyster

Tar bort rynkor

Innehåller vitamin A


Arganoljans egenskaper

Arganoljan är väldigt tunn och den tränger därför snabbt in i hudens yttersta lager. Arganoljan kan därför med fördel användas i ansiktet och under ögonen, där huden är som tunnast. Arganoljan har en dokumenterad förmåga att minska uppkomsten av fina linjer. Denna arganolja innehåller även Pro-retinol (eller vitamin A) som är en viktig komponent inom hudvård för att ge huden lyster och göra huden mjuk och smidig.

Innehåller dyrbar Hyaluronsyra

Hyaluronsyra är en dyrbar ingrediens som är kostsam att framställa. Tack vare sin unika förmåga att binda fukt kan den tillsättas i låga doser i hudcremer eller i hudoljor för att öka hudens fuktbindande och fuktbevarande egenskaper.

Så använder du produkten: 

Arganoljan ska användas under natten. Tvätta huden med ljummet vatten och torka dig med en handduk. Applicera sedan 2-3 droppar av oljan mellan dina handflator och massera in oljan i ansiktet, över nacken samt på halsen med jämna drag.

Fri frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 400 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 16.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.