Arganolja Pro-retinol

Produkten är slut i lager :(
Alltid på Ansiktsmaskbutiken
1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna faktura

Din rabatt är aktiverad.

Gäller 20% på hela sortimentet idag.

Arganolja med Pro-retinol (A vitamin)

En helt fantastisk arganolja som sträker och stramar åt huden. Arganoljan ger huden ett härligt lyster och minskar ålderstecken så som slapp hy och rynkor.  Den tillverkas av det marockanska arganträdets frukter. Arganoljan har i århundraden använts av lokalbefolkningen för sina unika egenskaper. 


Äkta arganolja

Stärker huden

Ger lyster

Tar bort rynkor

Innehåller vitamin A


Arganoljans egenskaper

Arganoljan är väldigt tunn och den tränger därför snabbt in i hudens yttersta lager. Arganoljan kan därför med fördel användas i ansiktet och under ögonen, där huden är som tunnast. Arganoljan har en dokumenterad förmåga att minska uppkomsten av fina linjer. Denna arganolja innehåller även Pro-retinol (eller vitamin A) som är en viktig komponent inom hudvård för att ge huden lyster och göra huden mjuk och smidig.

Så använder du produkten: 

Arganoljan ska användas under natten. Tvätta huden med ljummet vatten och torka dig med en handduk. Applicera sedan 2-3 droppar av oljan mellan dina handflator och massera in oljan i ansiktet, över nacken samt på halsen med jämna drag.

Fri frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 400 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 16.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.