Mandelolja

Produkten är slut i lager :(
Alltid på Ansiktsmaskbutiken
1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna faktura

Mjukgörande mandelolja

En fantastiskt mjukgörande och härlig mandelolja. Mandeloljan är en näringsrik kallpressad ekologisk olja som utvinns ur sötmandeln och har en hållbarhetstid på tre år. 


Mjukgörande mandelolja

Återfuktar torr hy

Kan användas om massageolja

Perfekt för torrt hår


Mandeloljan är återfuktande och mjukgörande. Den fungerar perfekt för att återställa torr eller narig hud. Oljan innehåller omega sex och omega nio samt vitamin E. Oljan är dryg och det räcker med några få droppar varje gång. 

Få en jämnare och slätare hy

När du använder mandeloljan får du en jämnare och slätare hy. Dessutom fungerar oljan bra att använda som hårolja om du har torrt eller skadat hår. Du kan använda oljan  som balsam för att återfå volym, stärka och reparera skadat hår. Du kan också använda produkten som serum eller styling för glans och lyster. Mandeloljans näringsgivande egenskaper bidrar till en fastare och smidigare hud. Eftersom mandeloljan inte absorberas omedelbart av huden passar den samtidigt utmärkt som massageolja. 

Flaskan innehåller 50ml

Fri frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 400 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 16.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.