Ginseng dag & nattkräm

Produkten är slut i lager :(
Alltid på Ansiktsmaskbutiken
1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna faktura

Nattkräm med ginseng

En fantastisk nattkräm som innehåller koreansk ginsengrot. Nattkrämen gör underverk för din hy genom att återfukta huden och tillföra vitaminer. Nattkrämen minskar rynkor och stärker huden. Innehåller även kollagen och olivolja. 


Nattkräm med ginseng

Återfuktar och tillför vitaminer

Innehåller kollagen och olivolja. 

1-2 dagars leverans.


Vad är ginseng?

Ginseng har en historisk bakgrund som kosttillskott i Kina och Korea. Den har använts i flera hundra år tack vare dess uppiggande inverkan vid trötthet. Roten har även länge använts för att bibehålla immunsystemets normala funktion. Det beror troligen på att den aktiva ingrediensen är ginsenosiderna som bland annat verkar kunna bidra med viss antioxidativ effekt.

Så applicerar du krämen 

Smörj in ett tjockt lager hudkräm på kroppen varje kväll cirka en halvtimme innan du ska sova. Applicera nattkrämen med  jämna drag i ansiktet, på halsen, på nacken och ovanför bröstet. Du kan också använda krämen på armar, mage rumpa eller lår.

Fri frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 400 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 16.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.