Kastanj dag & nattkräm

Produkten är slut i lager :(
Alltid på Ansiktsmaskbutiken
1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna faktura

Nattkräm kastanj

En fantastisk hudkräm som mjukgör och lugnar lättirriterad hud. Används under natten och ger huden en möjlighet att få vila. Synliga rynkor och ytliga blodkärl i bland annat ansiktet, på armarna eller på låren tonas ner. 


Nattkräm med kastanjenötter

Lugnar huden under natten

Minska ytliga blodkärl och rynkor

Innehåller vitaminer 


Kastanjenötter minskar hudrodnader

Nötterna från kastanjeträdet har en fantastisk förmåga att minska rodnader i huden. Kastanjenötterna minskar synligheten av hudens ytliga blodkärl. Den har också en förmågan att lugna huden och minska synligheten av rynkor och ärr.

Hudkrämens egenskaper

Nattkrämen mjukgör och återfuktar huden. Den minskar rodnader i hudtonen och lugnar ner irriterad och känslig hy. Dessutom har den en unik förmåga att minska synliga blodkärl, rynkor och ärr på din kropp.

Så applicerar du krämen

Applicera ett tjockt lager hudkräm på kroppen varje kväll cirka trettio minuter innan du ska sova. Smörj in nattkrämen med bestämda och jämna drag i ansiktet, på halsen, på nacken och ovanför bröstet. Du kan också använda krämen på armar, mage rumpa eller lår.

Fri frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 400 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 16.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.