Nattkräm kollagen (40+)

Produkten är slut i lager :(
Alltid på Ansiktsmaskbutiken
1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna faktura

Nattkräm med kollagen för 40+

En föryngrande nattkräm med kollagen, arganolja och coenzym Q10 som är speciellt anpassad för hud över 40 år. Nattkrämen bidrar till att reducera dina ålderstecken i huden och är otroligt effektiv mot rynkor, linjer och slapp hy.


Nattkräm med kollagen

Behandlar huden på djupet

Minskar ålderstecken

Passar ålder 40+

Levereras inom 2 dagar


Minska rynkor och ålderstecken

Kollagen är kroppens naturliga bindväv. När vi är unga producerar kroppen kollagen för fullt, men redan i trettioårsåldern börjar kroppens kollagenproduktion minska. Det är då huden blir slappare, mindre spänstig och rynkor börjar dyka upp. Denna nattkräm är speciellt anpassad för att tillgodose huden med kollagen. Den passar dig som är 40+ och innehåller även arganolja, vitaminer och coenzym Q10. Behandlingen når djupt ner i huden och minskar bland annat rynkor. Dessutom återfuktar & mjukgör arganoljan huden.

Stärker och stramar åt huden

När du behandlar huden med denna nattkräm kan du förvänta dig en spänstigare och mer åtstramad hy. Din hy blir samtidigt återfuktad och får all den näring den behöver för att bibehålla sitt naturliga lyster.
 
Nattkräen är helt fri från parabener, parafinolja och artificiella färgämnen.

Innehåller: 50ml Väger: 170gram

Fri frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 400 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 16.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.