Nattkräm mot rynkor 50+

Produkten är slut i lager :(
Alltid på Ansiktsmaskbutiken
1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna faktura

Nattkräm mot rynkor 50+

En fantastisk nattkräm som levererar toppresultat under tiden som du sover, för dig som är 50+ år gammal. Genom att använda nattkrämen kan du minska rynkor och andra ålderstecken i huden.

BIELENDA EFFECTIVE NIGHT CREAM (50ML)


Nattkräm mot rynkor

Minskar ålderstecken

Stramar åt huden

Återfuktar huden

Leverans 1-2 dagar


Nattkräm mot ålderstecken

Denna nattkräm är speciellt framtagen för medelålders till äldre kvinnor som vill minska ålderstecken i huden. När du använder nattkrämen under tiden du sover, minskar du synligheten av ålderstecken så som rynkor och slapp hy. Nattkrämen är en så kallad anti ageing kräm som föryngrar hudtonen genom att ge en mjukare och mer återfuktad struktur. 

Passar även känslig hy

Denna nattkräm är säker att använda även om du har känslig hy. Den är helt och hållet fri från parabener och artificiella färgämnen. Den har en dokumenterad effekt på rynkor och gör att din hy blir spänstigare med ett ungdomligt lyster.

Användning av nattkrämen

Nattkrämen ska användas varje kväll. Innan du applicerar nattkrämen bör du skölja ditt ansikte med ljummet vatten. Massera in nattkrämen i ansiktet, på halsen och över bröstet med jämna och cirkulerande rörelser. 

1. Skölj ansiktet med ljummet vatten
2. Torka ansiktet med handduk
3. Ta nattkrämen i händerna
4. Smörj ansiktet, halsen & över bröstet

Fri frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 400 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 16.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.