Anti acne (serum)

Produkten är slut i lager :(
Alltid på Ansiktsmaskbutiken
1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna faktura

Minska acne med detta serum

Förebygg utbrott av acne innan de framträder med denna specialanpassade gel. Genom att smörja huden med ett tunt lager över de områden där du normalt får utbrott, kommer din hud att se ren, mjuk och med minimalt med finnar. Irriterar inte huden.


Minska uppkomsten av acne

Reducera glansigheten i hyn

Täpper till och rengör huden

Leverans 1-2 dagar


Gerngör huden och minska acne

Serumet innehåller en unik sammansättning av  ingredienser och är speciellt framtagen för att minska acne. Om du har känslig hy och tenderar att få acne är detta en idealisk hudvårdsprodukt för dig.  

Serumet är ett exfolierande koncentrat som fungerar utmärkt för en oren och fet hy. Serumet behandlar blemmor och inflammerade finnar, samtidigt som det jobbar aktivt på fina linjer samt rengör huden och dess porer.

Innehåller: Aqua (Water), Potassium Azeloyl Diglycinate, Mandelic Acid, Niacinamide, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Panthenol, Hydroxyethylcellulose, Polysorbate 20, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Parfum (Fragrance), Linalool.

Fri frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 400 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 16.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.