Black sugar detox

69:-

55:-

Alltid på Ansiktsmaskbutiken
1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna faktura

Din rabatt är aktiverad.

Gäller 20% på hela sortimentet idag.

Black sugar detox dag & nattkräm

Använd denna dag och nattkräm för att bekämpa toxiner och andra orenheter i huden. Krämen innehåller aktivt kol som går in på djupet för att rengöra porer och förhindra uppkomsten av akne och andra hudproblem.


Återfuktar huden

Motverkar toxiner och andra orenheter

Minskar risken för akne

Jämnar ut hudtonen

Perfekt för fet och oljig hud

Leverans 1-2 dagar


Ansiktskrämens effekter

Krämen innehåller aktiva ingredienser som skyddar huden mot orenheter som kan förekomma i förorenade miljöer. Rörsocker är ett naturligt återfuktande ämne med antibakteriella egenskaper som försiktigt exfolierar huden och rengör porer. Ämnet lugnar och lindrar även irritationer. Aktivt kol absorberar toxiner, döda hudceller, överflödig talg och andra orenheter. Samtidigt rengör det aktiva kolet huden på djupet, förhindrar uppkomsten av porer och jämnar ut hudtonen. Du får en stark och återfuktad hud med ett ungdomligt lyster.

Passar utmärkt för fet och oljig hud

Denna dagkräm rekommenderas för fet och oljig hud på grund av sin fantastiska förmåga att absorbera fett och olja. Krämen passar även alla hudtyper. Den går in på djupet och motverkar porer och andra orenheter som kan uppstå runt feta eller oljiga partier i ansiktet.

Dag och nattkräm

Använd Black sugar detox ansiktskräm varje morgon och kväll. Massera in krämen i ansiktet, på halsen och över bröstet. De aktiva ingredienserna tar sig in i huden och rengör och återfuktar på djupet. Krämen fungerar utmärkt som en sminkbas.

Fri frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 400 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 16.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.