Rengöring banan-melon

69:-

55:-

Alltid på Ansiktsmaskbutiken
1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna faktura

Din rabatt är aktiverad.

Gäller 20% på hela sortimentet idag.

Ansiktsrengöring med banan och melon

En underbart återfuktande ansiktsrengöring i serien Smoothie Foam. Denna rengöring går in på djupet för att ge ditt ansikte fukt och lyster. Rengöringens aktiva ingrediensen motverkar ålderstecken och torr hud och återställer hudens naturliga styrka och utstrålning.


Återfuktar huden på djupet

Bananextrakt med vitaminer och mineraler

Fuktgivande och uppfriskande melonextrakt

Motverkar ålderstecken

Ger ansiktet ett naturligt lyster

Återställer hudens naturliga PH-balans


Fuktgivande och uppfriskande vitaminbomb

Rengöringen är rik på aktiva ingredienser som återfuktar huden på djupet. Bananextraktet bidrar med vitaminer och mineraler som ger huden näring. Det motverkar även ålderstecken så som fina linjer och rynkor. Melon har en naturligt fuktgivande och uppfriskande effekt på huden. Prebiotika stärker mikrobiomet och återställer hudens korrekta PH-värde. Du får en friskare och starkare hud med ett ungdomligt lyster.

Rengöring som passar alla hudtyper

Denna ansiktsrengöringen passar alla hudtyper och bidrar med naturlig fukt och näring. Rengöringen är en vitaminbomb av härliga frukter som ger huden ny energi och styrka. Den fluffiga och krämiga konsistensen doftar gott av uppfriskande banan och melon.

Användning av ansiktsrengöringen

Applicera rengöringen på ett nytvättat ansikte med dina händer. Använd cirkulerande rörelser för att massera in ansiktsskummet. Tvätta ansiktet med ljummet vatten och torka försiktigt med en ren handduk.

Fri frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 400 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 16.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.