Ansiktsserum black sugar

149:-

69:-

Alltid på Ansiktsmaskbutiken
1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna faktura

Ansiktsserum black sugar detox

Ett fantastiskt ansiktsserum som rengör huden från toxiner och andra orenheter. Serumet motverkar porer och irritationer i ansiktet. Du får en starkare hud med ett naturligt lyster.


Återfuktar ansiktet

Rengör huden på djupet

Tillför kollagen och vitaminer

Motverkar hudproblem

Eliminerar toxiner, smuts, och bakterier

Jämnar ut hudtonen

En perfekt sminkbas


Aktiva ämnen som bekämpar toxiner

Serumet innehåller en mängd mineraler och aktiva ämnen som går in på djupet för att rengöra huden från toxiner, smuts och bakterier. Rörsocker har naturliga antibakteriella egenskaper som exfolierar döda hudceller och motverkar porer och irritation. Det aktiva kolet absorberar toxiner, överflödig talg och andra orenheter i huden. Du får en återfuktad och rengjord hud med en jämnare hudton och ett naturligt lyster.

Serumet passar alla hudtyper

Black Sugar Detox ansiktsserum är perfekt för fet och oljig hud, men passar även alla hudtyper. Serumet rengör huden på djupet och motverkar porer och andra hudproblem. Det absorberas snabbt och gör en utmärkt sminkbas.

Dag och nattserum

Använd ansiktsserumet varje morgon och kväll för bäst effekt. Rengör huden noggrant innan du masserar in serumet i ansiktet, på halsen och över bröstet. Använd serumet för sig själv eller ihop med ansiktskrämen i samma serie för en effektiv verkan.

Fri frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 400 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 16.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.


Andra kunder har också handlat