Bielenda kokos/aloe Rengöring

149:-

69:-

Alltid på Ansiktsmaskbutiken
1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna faktura

Rengörande ansiktsolja

En härligt återfuktande ansiktsrengöring för torr hud. Innehåller flera ämnen som är nyttiga för huden, som kokosolja, aloe vera och hyaluronsyra. Rengöringen tar bort smink och återfuktar och rengör huden på djupet.Verksamma ämnen
Rengöringsoljan innehåller flera verksamma ämnen såsom kokosolja, aloe vera och hyaluronsyra. Kokosolja är perfekt för torr hud då den återfuktar och ger näring åt torr och sprucken hud, samt stärker huden. Aloe vera är ett milt och naturligt ämne som har en kylande känsla och minskar inflammation. Hyaluronsyra är en fuktbindare som passar perfekt för torr eller mogen hud då den motverkar fina linjer och torra partier. Huden känns fräsch och mjuk efter användning.


Så används rengöringen
Skölj av ansiktet med vatten. Applicera sedan 2-3 droppar av oljan i dina händer och massera in i huden tills att den blivit till skum. Tvätta sedan ansiktet med varmt vatten och torka rent med en handduk.

Fri frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 400 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 16.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.