Ta bort påsar under ögonen

Har du drabbats av påsar under ögonen? Då är chansen stor att ett extra tillskott av naturligt kollagen gör underverk för din hy. Guldplåster är effektiva behandlingar mot påsar under ögonen som kännetecknas av tre ord; snabbhet, enkelhet & effektivitet.  Hängande och mörka ögonpåsar kan drabba oss alla. Påsarna gör att vi ser trötta, slitna och hängiga ut. Våra populära behandlingar minskar dina ögonpåsar, och när du handlar hos oss bjuder vi givetvis på fraktkostnaden!
.
Guldplåster (15 behandlingar)
Ta bort påsar under ögonen med guldplåster
299:-
Guldplåster (10 behandlingar)
Reducera ögonpåsar med guldplåster
229:-
Guldplåster (5 behandlingar)
Minska påsar under ögonen
139:-
L'Oréal Anti-bags
L'Oréal Anti-bags - Roll-on mot påsar under ögonen - Fri frakt!
149:-
Ögonplåster (15 behandlingar)
Denna otroligt effektiva ögonmask bidrar till att motverka trötta ögon med ålderstecken och...
279:-
Ögonplåster (10 behandlingar)
Minska ringar under ögonen med ögonplåster. Våra populära behandlingar är effektiva mot mörka...
199:-
Ögonplåster (5 behandlingar)
En populär behandling som är speciellt framtagen för att reducera mörka ringar under ögonen.
119:-
AFY Rollon mot ögonpåsar
AFY Rollon tar bort dina ögonpåsar
L'Oreal Revitalift ögonkräm
Kräm som reducerar påsar under ögonen från L'Oreal
219:-
Loreal white perfect
Loreal white perfect reducerar påsar under ögonen i två steg
178:-
Garnier Vital ögonkräm
Reducerar påsar och mörka ringar under ögonen i ett kick.
169:-
Kylande ögonmask
Kylande ögonmask dämpar ögonpåsar
Föregående12


Minska påsar under ögonen


Nästan alla människor drabbas emellanåt av påsar under ögonen. Medan vissa lider av ögonpåsarna permanent uppkommer symptomet hos andra mer tillfälligt. Oavsett om dina ögonpåsar är permanenta eller om du bara har tillfälliga problem med påsar under ögonen så ska du veta att det lyckligtvis finns botemedel. Även om det är svårt att helt och hållet ta bort påsarna utan operation med laser så kan våra produkter hjälpa dig att minska dina påsar under ögonen betydligt.

Orsaker till påsar under ögonen

Det kan finnas många orsaker till att du får påsar under ögonen. Några av de vanligaste orsakerna är åldrande, dålig sömn, allergi eller stress. Men det kan också bero på exempelvis dålig kost, för mycket intag av alkohol & tobak eller att du har torr hud. Många lägger pengar helt i onödan på verkningslösa hudprodukter och krämer mot påsar under ögonen. Andra väljer helt enkelt sminkar över dem. Inget av alternativen är särskilt bra eftersom det är onödigt att lägga ut pengar på produkter som inte fungerar. Gällande att sminka över sina ögonpåsar så kan det säkert fungera för stunden, men med tanke på att smink ofta innehåller kemikalier och starka medel så kan sminket i längden göra att dina påsar under ögonen bara blir värre och att dem syns tydligare än tidigare.

Guldplåster är en behandling mot ögonpåsar

Våra behandlingar mot ögonpåsar

 
Våra ögonplåster bidrar till att minska dina påsar under ögonen. Vi har två olika varianter av ögonplåster som båda tillför kollagen, fukt och vitaminer till din hud under ögonen. Den enda skillnaden mellan produkterna är att vår lite lyxigare variant, guldplåster, även innehåller nanopartiklar av äkta guld. Guldet minskar nämligen hudens nedbrytning av kollagen och gör att din kropp kan bibehålla sin lyster längre.

Våra behandlingar mot ögonpåsar fungerar enligt följande:
  • Tillför kollagen och vitaminer till din tunna hud under ögonen
  • Återfuktar och återställer hudens pH-balans
  • Ger huden ett vackert och ungdomligt lyster
  • Reparerar fina linjer och rynkor under ögonen
  • Stimulerar återväxten av nya hudceller kring ögonen
  • Lyfter och stramar åt den tunna huden under ögonen
  • Behandlar påsar under ögonen på bara 20 minuter/behandling

När du använder våra ögonplåster så kommer du märka att huden absorberar behandlingens innehåll redan inom 15-30 minuter. Det betyder att kroppen suger upp behandlingens innehåll av kollagen, fukt och viktiga vitaminer. Behandlingen mjukgör också huden och bidrar till att kroppen kan börja bygga upp nya och friska hudceller. Du kommer att få ett piggare och gladare utseende samtidigt som dina ögonpåsar kommer att minska.

Använd en AFY rollon för att få bort påsar under ögonen

Använd en svalkande rollon och bli av med dina påsar under ögonen

Vi säljer inte bara ögonplåster. Vi vill också slå ett slag för våra populära ögon-rollons. Dessa används för att kyla ner området under ögat och för att ge fukt, vitaminer och näring åt den tunna huden som finns där. Vi har för närvarande två olika varianter. Den ena kommer från Loreal och heter L'Oréal Anti-bags. Den andra är AFY Rollon mot ögonpåsar.

 

Beställ dina behandlingar hos oss helt fraktfritt


När du handlar hos oss vet du alltid i förväg vad din beställning kommer kosta. Vi lägger nämligen inte på någon faktkostnad på våra produkter efter det att du har lagt dem i varukorgen. Vi bjuder på porto, emballage samt hanteringsavgift. Du kan enkelt och tryggt betala med ditt visakort eller mastercard eller om du föredrar det, handla med faktura.