Ta bort påsar under ögonen

Har du drabbats av påsar under ögonen? Då är chansen stor att ett extra tillskott av naturligt kollagen gör underverk för dina ögonpåsar. Guldplåster är effektiva behandlingar mot påsar under ögonen som kännetecknas av tre termer; snabbhet, enkelhet & effektivitet.  Hängande och mörka ögonpåsar kan drabba oss alla. Påsarna gör att vi ser trötta, slitna och hängiga ut. Våra populära behandlingar minskar dina påsar under ögonen, och när du handlar hos oss bjuder vi givetvis på fraktkostnaden!
.
Guldplåster (15 behandlingar)
Ta bort påsar under ögonen med guldplåster
299:-
Guldplåster (10 behandlingar)
Reducera ögonpåsar med guldplåster
229:-
Guldplåster (5 behandlingar)
Minska påsar under ögonen
139:-
L'Oréal Anti-bags
L'Oréal Anti-bags - Roll-on mot påsar under ögonen - Fri frakt!
149:-
Ögonplåster (15 behandlingar)
Denna otroligt effektiva ögonmask bidrar till att motverka trötta ögon med ålderstecken och...
279:-
Ögonplåster (10 behandlingar)
Minska ringar under ögonen med ögonplåster. Våra populära behandlingar är effektiva mot mörka...
199:-
Ögonplåster (5 behandlingar)
En populär behandling som är speciellt framtagen för att reducera mörka ringar under ögonen.
119:-
AFY Rollon mot ögonpåsar
AFY Rollon tar bort dina ögonpåsar
139:-
L'Oreal Revitalift ögonkräm
Kräm som reducerar påsar under ögonen från L'Oreal
219:-
Loreal white perfect
Loreal white perfect reducerar påsar under ögonen i två steg
178:-
Garnier Vital ögonkräm
Reducerar påsar och mörka ringar under ögonen i ett kick.
169:-
Kylande ögonmask
Kylande ögonmask dämpar ögonpåsar
129:-
Föregående12


Minska påsar under ögonen


Nästan alla människor drabbas emellanåt av påsar under ögonen. Medan vissa lider av ögonpåsarna permanent uppkommer symptomet hos andra mer tillfälligt. Oavsett om dina ögonpåsar är permanenta eller om du bara har tillfälliga problem med påsar under ögonen så ska du veta att det lyckligtvis finns botemedel. Även om det kan vara svårt att ta bort påsarna helt och hållet utan operation med laser kan våra produkter hjälpa dig att minska dina påsar under ögonen med ett storslaget resultat.

Beställ 15 st guldplåster (299:- fri frakt)

Orsaker till påsar under ögonen

Det kan finnas många olika orsaker till att du drabbas av påsar under ögonen. Några av de vanligaste orsakerna till symptomet är åldrande hy, dålig sömn, allergi eller stress. Men det kan också bero på bland annat dålig kost, för mycket intag av alkohol & tobak eller att du har torr hud. Många lägger pengar helt i onödan på verkningslösa hudprodukter och krämer mot påsar under ögonen. Andra väljer helt enkelt sminkar över påsarna. Inget av alternativen är särskilt bra eftersom det är obefogat att lägga  pengar på produkter som inte fungerar. Gällande att sminka över sina ögonpåsar fungerar det otvivelaktigt för stunden - men med tanke på att smink ofta innehåller kemikalier och starka medel kan sminket i längden göra att dina påsar under ögonen bara blir värre. Det leder i sin tur till att du får ännu värre problem i framtiden.

Guldplåster är en behandling mot ögonpåsar

Behandlingar mot ögonpåsar

 
Ögonplåster bidrar till att minska dina påsar under ögonen. Vi har två olika varianter av ögonplåster som båda tillför kollagen, fukt och vitaminer till din hud under ögonen. Skillnaden mellan produkterna är att den lyxigare varianten, guldplåster, även innehåller nanopartiklar av äkta guld. Guld har flera kända egenskaper inom hudvård. Guldet minskar nämligen hudens nedbrytning av kollagen och gör att din kropp kan bibehålla sin lyster längre.

Våra behandlingar mot ögonpåsar fungerar enligt följande:
  • Tillför kollagen och vitaminer till din tunna hud under ögonen
  • Återfuktar och återställer hudens pH-balans
  • Ger huden ett vackert och ungdomligt lyster
  • Reparerar fina linjer och rynkor under ögonen
  • Stimulerar återväxten av nya hudceller kring ögonen
  • Lyfter och stramar åt den tunna huden under ögonen
  • Behandlar påsar under ögonen på bara 20 minuter/behandling

Använd en AFY rollon för att få bort påsar under ögonen

När du använder våra ögonplåster kommer du snabbt märka att huden absorberar behandlingens innehåll redan inom 15-30 minuter. Det betyder att kroppen suger upp behandlingens innehåll av kollagen, fukt och viktiga vitaminer. Behandlingen mjukgör också huden och bidrar till att kroppen kan börja bygga upp nya och friska hudceller. Du kommer att få ett piggare och gladare utseende samtidigt som dina ögonpåsar kommer att minska.

Använd en svalkande rollon och bli av med dina påsar under ögonen

Vi rekommenderar att du använder ögonplåster tillsammans med AFY-Roll on. Denna produkt används för att kyla ner området under ögat och för att ge en extra dos fukt, vitaminer och näring åt den tunna huden som finns där. Vi har för närvarande två olika varianter. Den ena kommer från Loreal och heter L'Oréal Anti-bags. Den andra är AFY Rollon mot ögonpåsar.

 
Förvara dina produkter i svalt

Eftersom påsar under ögonen i många fall uppstår på grund av svullnader är det en god idé att kyla området under ögonen. Kyla gör nämligen att svullnaden i huden går ner vilket i sin tur leder till att påsarna under ögonen minskar. Genom att förvara dina produkter i exempelvis kylskåpet är de kalla och redo när du behöver dem.

 

Beställ dina behandlingar hos oss helt fraktfritt


När du handlar hos oss vet du alltid i förväg vad din beställning kommer kosta. Vi lägger nämligen inte på någon faktkostnad på våra produkter efter det att du har lagt dem i varukorgen. Vi bjuder på porto, emballage samt hanteringsavgift. Du kan enkelt och tryggt betala med ditt visakort eller mastercard eller om du föredrar det, handla med faktura.