Byten hos Ansiktsmaskbutiken

Om du vill byta en eller flera varor, ska du kontakta oss via e-post senast 14 dagar efter att du har mottagit din beställning. Produkterna du skickar tillbaka måste vara oanvända och skickas tillbaka i nyskick tillsammans med originalförpackningen. Vi erbjuder fria byten. Vid en retur står vi för porto och emballagekostnaderna. Vi skickar en retursedel till dig, ihop med dina nya varor, vid din nya leverans. För att göra ett byte, vänligen följ stegen nedan:


Skriv till oss via e-post:

1. Maila till kundservice@ansiktsmaskbutiken.se
2. Skriv namn & ordernummer + byte i ämnesraden
3. Uppge vilken produkt du önskar lämna tillbaka
4. Skicka namnen till produkterna du vill ha istället


Hur hittar jag mitt ordernummer?

Ditt beställningsnummer finner du i din orderbekräftelse som vi skickade till dig via e-post i samband med att du gjorde beställningen.

Hur hittar jag produkternas namn?

Alla produkter och produktnamn finner du i din orderbekräftelse som vi skickade till dig via e-post i samband med att du gjorde beställningen.

Gäller 14 dagars bytesrätt?

Ja, det stämmer! V erbjuder alltid fri bytesrätt i 14 dagar, från och med det att du som kund har mottagit ditt paket . Vänligen notera att vi inte kommer acceptera byten som efterfrågas senare än 14 dagar efter att du har mottagit dina varor. Fri bytesrätt gäller en gång per beställning.