Ansiktsmasker för din hud

Våra populära ansiktsmasker ger dig fantastiska förutsättningar för att bibehålla din naturliga lyster. Hos oss beställer du fenomenala ansiktsmasker för alla hudtyper. De innehåller ljuvligt naturliga och skonsamma ingredienser för din hy. Blixtsnabb leverans!

Våra ansiktsmasker

Vi har flera varianter av ansiktsmasker för olika typer av hudvårdsproblem. Vi har dels ansiktsmasker avsedda för att behandla hela ansiktet. Vi har också ansiktsmasker framtagna i syfte att punktbehandla specifika områden av ansiktet. Ett exempel på det är våra populära ansiktsmasker mot påsar under ögonen. Dessa ögonmasker fästs under ögonen i syfte att minska ögonpåsar. En av våra mest populära produkter är ansiktsmask aloe vera, som bidrar till att föryngra huden. Andra uppskattade produkter är vår ansiktsmask med granatäpple som bidrar till att ge näring och återställa hudens pH-balans samt vår kollagenmask som hjälper kroppen att återbygga hudceller och  minska rynkor.

Därför måste du ta hand om din hud

Det är otroligt viktigt att du tar hand om din hud. Eftersom våra kroppar i allmänhet och våra ansikten i synnerhet dagligen utsätts för angrepp från bland annat föroreningar, bakterier och smink gäller det att välja hudvårdsprodukter med omsorg.  Därför är det viktigt att ge huden den omvårdnad och kärlek huden behöver för att den ska kunna bibehålla sin lyster, styrka och spänst. I takt med att vi blir äldre börjar allt fler ålderstecken synas - så som slapp och rynkig hud, påsar under ögonen och grånande hy. Redan i 30-års åldern minskar den naturliga produktionen av ämnet kollagen i huden. När kollagennivån minskar blir huden slappare. Det beror på att kollagen fungerar som en sorts lim för huden och när nivåerna av kollagen minskar i huden blir den också lösare.

Rengörande ansiktsmasker

Det väldigt viktigt att du rengör ditt ansikte varje dag för att inte smuts, bakterier, fett eller andra orenheter hamnar i ansiktet och tar över din hudton. Det är också viktigt att du hittar rätt balans för din hud eftersom huden mår som allra bäst då den får en bra mix av fuktkräm och rengöring. Vi har mängder av produkter som du kan använda för att ta bort pormaskar.

Ansiktsmask med kollagen minskar rynkor

Kollagen är ett protein som finns naturligt i våra kroppar och som har till uppgift att hålla ihop våra organ, vår hud och vårt skelett. Utan kollagen i kroppen skulle vi bokstavligt talat ramla ihop. Kollagenet är viktigt för att huden ska förbi ung och frisk. När vi är unga består huden till omkring 75% av kollagen men redan när vi blir 30 minskar kroppen sin naturliga kollagenproduktion, och för att huden ska förbi ung måste man alltså tillsätta kollagen till huden.  Givetvis hittar du mängder av produkter som tillsätter kollagen på ett naturligt sätt hos oss.

Användning av ansiktsmasker

Det räcker att lägga på en ansiktsmask 1-2 gånger i veckan för att huden ska få en god chans att återhämta sig. Kom ihåg att ansiktsmasker inte ska användas dagligen, eftersom det då finns risk att ansiktsmaskerna torkar ut hudens naturliga fetter. Ansiktsmasker återfuktar, ökar blodcirkulationen och rengör på djupet men är skonsammare än en peeling. Vi erbjuder en mängd olika ansiktsmasker med olika användningsområden. Nedan följer en kortare information om de vanligaste ansiktsmasker hos oss på ansiktsmaskbutiken.se.

Peel-off mask, du smörjer in ansiktet och låter det torka i cirka 30 minuter. Därefter drar du av masken som får med sig pormaskar, finnar och orenheten i huden. Denna masken kan hjälpa dig om du upplever fet hy, orenheter och finnar i huden. 

Ansiktsrengöring (10st) för 149kr

Ansiktsmask Gurka, med återfuktande egenskaper som lämnar en fräsch och ren känsla. Hjälp din hy att reparera sig själv och föryngras på ett naturligt sätt med extrakt från gurka och vitaminer. Med ansiktsmask gurka (45kr), kommer huden att kännas återfuktad och mjuk igen!

Vill du ha lite extra guldkant i tillvaron vill vi tipsa om en ansiktsmask med små partiklar av äkta guld. Med hjälp av guldets läkande effekt bidrar du till att öka tillväxten av hudceller. De biologiska ingredienserna hjälper även din kropp att strama åt huden, jämna ut ansiktets hudton samt minska åldrandet av ansiktets hudceller

Beställ ansiktsmasker med snabb leverans

Hos oss beställer du dina ansiktsprodukter och du får dem sedan skickade direkt hem i brevlådan.  Vi får hela tiden in nya hudvårdsprodukter, ansiktsprodukter och tillbehör för din hud.