Nattkräm mot rynkor, torr hy eller fet hy

När du väljer att köpa en nattkräm är det viktigt att du väljer en nattkräm som passar just din hud. Oavsett om du letar efter en kräm som kan minska rynkor, återfukta din hy, motverka torr hy eller neutralisera torr hy så hittar du din favorit här. Vi säljer nattkrämer som är utvecklade för att skonsamt förbättra hudens förutsättningar medan du sover. Nattkrämens huvudegenskap är att återfukta huden och ge ansiktet bästa möjliga förutsättningar till att bibehålla sin lyster efter en hård dag av slitage från väder, vind och smink. 

Köp en nattkräm

Hos oss kan du beställa en nattkräm som passar perfekt för just din hy och dina önskemål. När du ska välja nattkräm är det viktigt att anpassa produkten individuellt efter vilken hudtyp just du har. Det är också viktigt att veta att huden hela tiden förändras, och därför måste du vara uppmärksam på kroppens signaler och anpassa produkten efter vad din hud behöver. Olika nattkrämer har olika egenskaper, och en kräm anpassad för torr hy bör av förståeliga skäl inte användas av en person som lider av fet hy.

Minska rynkor och ålderstecken

Flera av våra nattkrämer är tillverkade i syfte att förhindra samt minska rynkor, slapp hy och liknande ålderstecken. Eftersom huden åldras i takt med att vi blir äldre är det viktigt att ge kroppen lite extra kärlek och hjälp på traven. Vitaminer, fukt och kollagen är tre exempel på komponenter som huden behöver för att fungera optimalt, och med tanke på att såväl kollagennivå som vitaminbrist är vanligt hos många människor är det enkelt att förstå hur bra det är att tillsätta dessa substanser till huden. L'Oreal White Perfect nattkräm ger en jämnare hudton och ger huden en boost av vitaminer under natten.

Återfukta huden för bibehållen styrka och fasthet

Eftersom huden är kroppens största organ måste huden få tillräckligt med fukt för att må bra. En torr hy ser snabbt tärd och sliten ut. Samtidigt räcker det inte alltid att dricka litervis med vatten för att ge huden tillräckligt med vätska för att förbli återfuktad. Därför kan det vara en god idé att hjälpa huden på traven genom att applicera en återfuktande nattkräm på kvällen innan du ska sova. Som bekant är natten den tid då såväl kropp som själ vilar, och detsamma gäller också för huden. Därför kan det vara bra att hjälpa huden i ansiktet på traven genom att förse den med fukt, vitaminer och näring. 

Vi säljer produkter från välkända varumärken så som exempelvis Garnier, Olay och L'Oreal
som båda är världskända och ledande på marknaden när det kommer till hudvårdsprodukter. Alla våra nattkrämer är noggrant testade av hudvårdsexperter med dokumenterat resultat. Oavsett om du söker en nattkräm för män eller kvinnor, för torr eller fet hy eller för att motverka akne så hittar du din favorit hos oss.