Massageapparater & massageprodukter för hemmabruk

Har du tänkt på hur skönt det skulle vara att få en massage när du kommer hem efter en lång dag på jobbet? Det kan vara frestande att boka en tid hos en massageterapeut, men det kan också bli dyrt och tidskrävande. Därför erbjuder vi massageprodukter för hemmabruk, som gör det möjligt för dig att uppleva samma avslappnande känsla i ditt eget hem.

Vi har ett brett utbud av produkter, inklusive fotmassage, benmassage, rygg- eller nackmassage och mycket mer. Våra produkter hjälper dig att minska spänningar och stress i kroppen och ger dig en känsla av välbefinnande och avkoppling när du behöver det som mest. Så varför inte unna dig själv en härlig massage hemma, när du vill och behöver det? Ta en titt på vårt sortiment och hitta den perfekta massagen för dig!

Massageapparater 

Muskelknutor och triggerpunkter är vanliga idag och beror mestadels på stress eller felbelastningar. Muskelknutorna uppkommer oftast på grund av att muskeln utsätts för ett enformigt arbete under en längre tid eller en överansträngning. Muskelknutor eller triggerpunkter kan också uppkomma på grund av både fysiska och psykiska faktorer som till exempel stress, dålig hållning och långvarig ansträngning. Triggerpunkter gör att vi upplever smärta någon annanstans i kroppen till exempel vid spända axlar kan smärtan dras upp mot huvudet vilket kan ge oss spänningshuvudvärk. En triggerpunkt kan du känna med fingrarna och känns som en knuta. Trycker du på knutan så upplevs smärtan på två håll, vid knutan men också en bit från. Oftast hittar man triggerpunkter i nacke och axlar. Triggerpunkter kan bli bra om de får bättre blodcirkulation och med hjälp av massage kan musklerna slappna av och smärtan minskas eller försvinna helt. En massageapparat hjälper dig att massera dig hemma och vid de tillfällena du har ont. 

Vi rekommenderar en underbar massageapparat  (199:-) som erbjuder dig en skön och avslappnande massage när du vill. Massera huvud, nackar, axlar eller resten av kroppen enkelt genom att massera dig själv eller låta någon annan massera dig med massageapparaten.