Lösögonfransar

Genom att använda lösögonfransar kan du rama in dina ögon och ge din blick ett riktigt lyft! Vi har flera olika fransar i olika varianter och modeller, och det är lätt att hitta sig en favorit. Våra lösögonfransar håller högsta kvalitet och kan användas upp till 20 gånger om de används på rätt sätt.

Beställ naturliga lösögonfransar

Med ett par lösögonfransar kan du på ett enkelt och smidigt sätt få till ett snygga och proffsigt resultat. Vi har flera olika modeller av naturliga lösögonfransar. Lösögonfransarna ger ett fräscht och naturligt utseende som passar så väl till vardags som till festligare tillfällen. 

Så sätter du fast lösögonfransarna

När du fäster lösögonfransarna börjar du med att böja dem lätt åt båda håll. Detta gör du för att mjuka upp lösögonfransen och göra den spänstig vilket medför att fransen fäster bättre och håller bättre när den sitter på ögonlocket. Våra lösögonfransar kräver inget lim första gången du applicerar dem eftersom det redan finns lim på fransarna. När du ska återanvända lösögonfransarna applicerar du enkelt och försiktigt med hjälp av en bomullstops. Låt limmet torka i cirka 30 sekunder innan du fäster lösögonfransarna på dina ögonlock.

Se till att fästa lösögonfransarna så nära dina naturliga fransrötter som möjligt. För att resultatet ska bli så snyggt och naturligt som möjligt kan du applicera ett tunt lager mascara efteråt. Det gör att dina naturliga ögonfransar kammas ihop med lösögonfransarna på ett snyggt sätt.