Vi har ett sortiment av kroppsoljor med något för alla!

Oljor till kroppen!

Kallpressade oljor är en viktig bas i all hudvård. En blandning av ekologiska hudoljor som har rätt samansättning av fettsyror och fukt ger en bra grund för att få ett riktigt bra resultat. Det finns väldigt många olika kroppsoljor att välja mellan. Kroppsolja är perfekt för torr hud som behöver extra fukt. Kroppsoljor innehåller ofta en högre mängd av antioxidanter och vitaminer än en lotion. Det finns olika typer av kroppsoljor, de som ska användas före duschen, direkt efter duschen på blöt hud eller på torr hud.  Kroppsoljor finns ju självklart i olika dofter och med olika egenskaper. 

Vi rekommenderar  Dr. Hauschkas kroppsolja med doft av citrongräs och som berikar din hud och hjälper den att bli fast och fin med styrka och spänst. Den underbara doften av naturliga eteriska oljor skapar tillsammans med den vårdande växtextrakt av citrongräs den perfekta kroppsoljan. Det är enklast att applicera oljan på lätt fuktig hud. Emulsionen som uppstår då oljan kommer i kontakt med vatten kan lättare absorberas och torkar därför inte ut huden. Tänk på att massera in hudoljan varsamt i din hud medan den fortfarande är fuktig, exempelvis efter en dusch eller ett bad.

Kallpressad exklusiv arganolja från Crearome är en halvfet olja som fungerar lika bra för så väl normal hud som känslig hud. Oljan reparerar åldrad/skadad hy samt återfuktar torr hy och fungerar utmärkt som hårinpackning. Du köper den kallpressade arganoljan här!