Här hittar du olika typer av produkter som stödjer kroppen och ger dig en bättre hållning. Vi har till exempel flera olika kroppsvästar som används under kläderna för att förbättra hållningen. Vi säljer även stöd för handleder, fotleder och knän. 

Knäskydd

250 kr 149 kr

Kroppsstöd och hållning

Vi på ansiktsmaskbutiken.se erbjuder en mängd olika produkter för att förbättra din hållning och stödja vid eventuella smärtor.  Med hjälp av en hälsoväst (179:-) kan du få en bättre hållning. Västen hjälper dig att dra tillbaka axlarna, stabilisera bålen samt skjuta fram bysten. Det bästa av allt är att du bär hälsovästen under dina vanliga kläder och du får en bättre hållning på några sekunder. 

Handleds- och fotledsstöd 

Att du får ont i handleden eller fotleden kan bero på flera orsaker. Det kan bero på att handlederna/fotlederna har utsatts för ett kraftigt slag på något sätt. Att du har tagit emot dig om har du trillat eller slagit i leden på något sätt. Detta kan vara tillfällig smärta som oftast försvinner inom ett par dagar och kan lindras med hjälp av värktabletter. Försvinner inte värken eller att du får så pass ont att värktabletterna inte hjälper bör du ta kontakt med en vårdcentral. Har du inte varit med om något slag på något sätt eller utsatt handleden för ett kraftigt tryck kan det vara en belastningsskada. En belastningsskada kan bero på en över- eller felbelastning av handleden. Oftast uppkommer det på grund av tunga lyft eller upprepade rörelsen vid till exempel tangentbordsskrivande. Vårt handledsskydd (89 :-) hjälper dig att stötta upp handlederna så att du slipper smärta och värk. Du kan förebygga smärta i handlederna genom att justera tangentbordet, ta pauser och  använda handledsskydd.

Du hittar alla våra handledsskydd här!

Här hittar du ett skonsamt ankelskydd som effektivt stabiliserar din fotled. Fotledsskyddet ger värme och ökar blodflödet genom foten och är lämpligt för skador på så väl ankel som hälsena. Kan även användas vid stelhet i fotleden