Påsar under ögonen

Har du drabbats av påsar under ögonen? Då är chansen stor att ett tillskott av naturligt kollagen gör underverk för dig. Guldplåster är effektiva mot ögonpåsar och kännetecknas av; snabbhet, enkelhet & effektivitet. Våra populära behandlingar minskar dina påsar under ögonen.

Ta bort påsar under ögonen

Nästan alla människor drabbas emellanåt av påsar under ögonen. Medan vissa lider av ögonpåsar permanent, uppkommer symptomet mer temporärt hos andra. Oavsett om dina ögonpåsar är permanenta eller om du bara har tillfälliga problem ska du veta att det lyckligtvis finns botemedel mot de fula ögonpåsarna. Trots att det kan vara svårt att ta bort påsarna helt och hållet utan kirurgiska ingrepp kan våra produkter hjälpa dig att minska dina påsar under ögonen med ett storslaget resultat.

Beställ guldplåster (15st) mot ögonpåsar.

Orsaker till påsar under ögonen

Påsar under ögonen kan vara ärftliga men kan också uppstå på grund av exempelvis allergier eller dåliga matvanor. Sover du för mycket kan du få påsar under ögonen - och paradoxalt nog kan du också drabbas av ögonpåsar när du sover för lite. Många drabbas också av påsar under ögonen när de blir äldre. Det beror på att hudens naturliga nivåer av kollagen minskar och att huden därför tappar spänst. Faktum är att kroppen minskar sin produktion av naturligt kollagen redan när vi kommer upp mot 30-årsåldern.

Det finns alltså flera olika orsaker som gör att du kan drabbas av symptomet. Påsar under ögonen kan vara ärftligt men det vanligaste orsakerna till symptomet är åldrande hy, allergi, stress eller för mycket/lite sömn. Det kan också bero på dålig kost, intag av alkohol & tobak eller att du har torr hud. Väldigt många luras att lägga onödiga pengar på verkningslösa hudprodukter och krämer som påstås kunna bota påsar under ögonen. Andra sminkar över påsarna under ögonen. Inget av alternativen är särskilt bra eftersom det är obefogat att lägga  pengar på produkter som inte fungerar. När det kommer till panikartade lösningar som att sminka över ögonpåsarna fungerar det otvivelaktigt för stunden - men med tanke på att smink ofta innehåller kemikalier så kan sminket i längden göra att dina ögonpåsar blir värre.

Kosthållning och sömn

Kosthållning och sömn är otroligt viktigt. Dels för ditt välmående generellt, men också för att du ska ha bästa möjliga chans till att minska dina ögonpåsar. Gällande sömn bör du sova åtminstone sju till åtta timmar varje natt för att du och din kropp ska bli utvilad. När du sover får kroppen en chans att återhämta sig ordentligt vilket kommer göra att du både känner dig och ser pigg ut. Din sömnposition kan faktiskt vara avgörande för dina påsar under ögonen. Den som sover på magen tenderar att drabbas av ögonpåsar eftersom ansiktet kommer i ständig kontakt med kudden eller madrassen. Därför kan det vara en god idé att tänka på att sova på rygg.

När det kommer till kost är det helt avgörande för din kropp att du får i dig tillräckligt med vätska, vitaminer och andra näringsämnen för att du ska må bra. Påsar under ögonen tenderar att uppstå när du har druckit för lite vatten. När du har druckit för lite vätska är koncentrationen av salter i kroppen vanligtvis hög. Det gör att kroppen blir pluffsig och uppsvullen. Speciellt i ansiktet och i området under ögonen. Därför bör du undivka att äta och dricka snabbmat och alkhol. Istället ska du se till att äta en allsidig kost innehållandes mycket vätska, vitaminer och näring.

Motverka ögonpåsar utan operation

Ta bort påsar under ögonenDu kan enkelt motverka påsar under ögonen med våra populära ögonplåster med nanopartiklar av äkta guld. Dessa behandlingar återfuktar och friskar upp din hy samtidigt som huden under ögonen stramas åt. Din hud blir rik på naturligt kollagen och flera viktiga vitaminer. Dessa ögonplåster mjukgör huden och bidrar till kroppens återuppbyggnad av hudceller samtidigt som huden under ögonen återfuktas. Behandlingen bidrar dessutom till att du får ett piggare utseende med färre fula ögonpåsar samtidigt som behandlingen återställer hudens naturliga PH-balans.

Våra ögonplåster med kollagen tar bort påsar under ögonen och stärker huden med vitaminer och kollagen. Ögonplåstret hjälper huden att återfå sin naturliga lyster och bibehålla sina släthet. Plåstret är tillverkad av naturliga extrakt, kollagen och vitaminer. Redan inom 15 - 20 minuter från och med applicering kommer dina plåsters naturliga ämnen att ha absorberats upp till din hud. Det innebär att din hud blir rik på kollagen och viktiga vitaminer vilket bidrar till att din hud stramas åt samtidigt som den blir mjuk, len och återfuktad. 

Ta bort påsar under ögonen med guldplåster

  • Tillför kollagen till den tunna hud under ögonen
  • Återfuktar och återställer hudens pH-balans
  • Vitaminerna ger huden ett ungdomligt lyster
  • Reparerar fina linjer och rynkor under ögonen
  • Stimulerar återväxten av nya hudceller 
  • Lyfter och stramar åt huden under ögonen
  • Behandlar påsar under ögonen på bara 20 minuter

När du använder dessa ögonplåster kommer du snabbt märka att huden absorberar behandlingens innehåll redan inom 20 minuter. Det betyder att kroppen suger upp behandlingens innehåll av kollagen, fukt och viktiga vitaminer. Behandlingen mjukgör också huden och bidrar till att kroppen kan börja bygga upp nya och friska hudceller. Du kommer att få ett piggare och gladare utseende samtidigt som dina ögonpåsar kommer att minska.

Använd en svalkande rollon mot ögonpåsar

Vi rekommenderar också att du använder ögonplåster tillsammans med en Roll On. Denna produkt används för att kyla ner området under ögat och för att ge en extra dos fukt, vitaminer och näring åt den tunna huden kring ögat. Vi har för närvarande två olika varianter, L'Oréal Anti-bags och  AFY Rollon mot ögonpåsar. Du bör med fördel använda en roll-on varje morgon när du stiger upp samt på kvällen innan du ska sova.

Förvara dina produkter svalt

Eftersom påsar under ögonen i många fall uppstår på grund av svullnader, kan det vara en god idé att kyla området under ögonen. Kyla gör nämligen att svullnaden i huden går ner - vilket i sin tur leder till att påsarna under ögonen minskar. Genom att förvara dina produkter i exempelvis kylskåpet är de kalla och redo när du behöver dem. Dessutom känns det behagligt svalkande.