Beställ dermaroller mot ärr, rynkor & celluliter

En dermaroller är till för dig som vill minska bristningar, få bort celluliter, reducera rynkor eller ta bort ärr genom att reparera hudens celler. När du rullar din dermaroller över huden, stimulerar nålarna hudens celler och tvingar fram en reaktion hos kroppen. Reaktionen leder till att kroppen börjar producera nya och friska hudceller.

Beställ en egen dermaroller

Vi säljer dermarollers för alla olika ändamål. Oavsett om du lider av celluliter, olika former av bristningar i huden, akneärr, påsar under ögonen eller rynkor så kan du med hjälp av en dermaroller se till att din kropp börjar producera fler hudceller och återbygga huden. Beroende på vilken typ av bristningar, ärr eller rynkor du har samt hur djupt de sitter i huden så har vi hela sex olika varianter av hudrollers med olika nålslängder, från 0.2 milimeter upp till 2.5 milimeter, som göra att du kommer kunna behandla dina hudbesvär på effektivast möjliga sätt.


Nålstorlekar

  • 0.2 - 0.5 milimeter - Stärker slapp hy
  • 1.0 - 1.5 milimeter - Ta bort rynkor & celluliter
  • 2.0 - 2.5 milimeter - Få bort djupa ärr

Teknologin bakom dermaroller

Själva huvudet på en dermaroller består av ett rullande hjul som är fäst vid ett handtag i plast eller aluminium. På hjulet sitter hundratals små vassa mikronålar fästa. Antalet nålar i mikroformat varierar men brukar vanligtvis vara mellan 400-700 beroende på vilken modell och till vilket syfte du ska använda din hudroller. Våra hudrollers består av omkring 500 sylvassa nålar som varierar i längd mellan 0.2 mm till 2.5 mm.

Nålarna är tillverkade av kirurgiskt och rostfritt stål, och genom att penetrera hudvävnaden med hjälp av de tunna nålarna skapas tusentals microkanaler i huden som stimulerar hudvävnaden till reparation. Samtidigt skapas även naturliga tillväxtfaktorer som ger en ökad tillväxt av bland annat kollagen (läs mer om kollagen här). Om du vill ha ett extra bra resultat av din dermaroller rekommenderar vi dig att använda en ansiktsmask innehållandes kollagen 1-2 gånger per vecka efter det att du har använt din dermaroller. Ansiktsmasken kommer nämligen att bidra till att höja hudens kollagennivå vilket i sin tur gör att din hud blir fastare med färre rynkor, ärr eller bristningar snabbare.