Ta bort celluliter

Du är inte ensam. Celluliter drabbar nämligen omkring 90 procent av alla kvinnor. Trots att kampen mot de fula och envisa groparna i låren kan kännas omöjlig, så finns det metoder som verkligen fungerar. Motion och kost är två viktiga aspekter för att minska celluliterna. Om du dessutom använder dessa cellulitbehandlingar ett par gånger i veckan kan du ta bort dina celluliter i ett kick.

Celluliter

Celluliter uppstår då kroppens underhudsfett och toxiner ansamlas i klumpar under hudlagret. Utseendet på celluliterna gör att huden blir skrovlig och gropig och det är också därför som celluliter i folkmun brukar kallas för “apelsinhud”. Många hävdar att träning i kombination med viktminskning är det enda sättet att bli av med celluliter. Det är dock en sanning med modifikation. Givetvis är all form av träning bra för kroppen. Men det behöver inte vara så att celluliterna försvinner helt och hållet av träning. 

Att celluliterna per automatik inte alltid försvinner trots viktminskning beror på något som heter toxiner. Kroppen är nämligen inte alltid så sugen på att ta in toxiner i systemet för energiförbränning. Däremot är det en god idé att dricka mycket vatten, eftersom vätskan bidrar till att driva slaggprodukter ur kroppen vilka annars riskerar attge djupare celluliter.

Ta bort celluliter

För att minska dina celluliter på lår, rumpa eller höfter så snabbt och effektivt som möjligt behöver kroppen hjälp på traven. Genom att behandla huden och slå sönder fettcellerna, som ligger under huden, kan kroppen enklare transportera bort fettcellerna. 

En effektiv metod för att spränga fettceller som ligger ytligt under huden är att använda en hudroller. Genom att stimulera celluliterna med hudrollerns över 500 nålar kan du snabba på processen att bli av med dina fula celluliter. 

Vi rekommenderar dig också varmt att testa det senaste inom egenvård. Nämligen koppning! Koppning är en asiatisk hudvårds- och hälsometod som har använts i flera hundra år för att öka blodcirkulationen i kroppen och för att minska celluliter. 

Oavsett om du använder en hudroller, koppning eller en kombination av de båda behandlingarna kommer du få ett strålande resultat. Speciellt i kombination med en god kosthållning och en rejäl dos träning. Du bör utföra behandlingar med koppning eller hudroller varje kväll. Du bör vara medveten om att resultatet inte kommer med en gång - men ge det ett par veckor så kommer du garanterat se resultat.