Pormaskborttagare

Pormaskar är ett problem som aldrig tycks ta slut. Alla vi som berörs vet hur irriterande det kan vara med fula pormaskar i ansiktet eller på andra delar av kroppen. Med en pormaskborttagare kan du ta bort pormaskar säkert, utan att riskera bakterier i huden från smutsiga fingrar.

Ta bort pormaskar med en pormaskborttagare

Pormaskar kan medföra en mängd olika problem. Det är inte bara så att en pormask i pannan drar till sig blickar, utan pormaskarna kan i förlängningen också utvecklas till fula finnar. Trots att pormaskar har en tendens att dyka upp allra oftast hos ungdomar och tonåringar förekommer dem i stor utsträckning också hos vuxna.

Därför får vi pormaskar

Pormasktagare för att ta bort pormaskar enkelt.Överallt på människokroppens hud finns små hål, vilka har som funktion att leda bort svett och talg från huden. Dessa små hål kallas för porer och det är i porerna som de så kallade pormaskarna bildas. Anledningen att en pormask bildas från första början beror på att kroppen producerar ett överskott av talg. När porerna täpps igen av döda hudceller samlas talget i poren och pormasken bildas.

Kläm pormaskar med en pormaskborttagare

Med hjälp av en pormaskborttagare kan du enkelt, snabbt och effektivt ta bort pormaskar redan i ett tidigt stadium. Med hjälp av en pormaskborttagare kan du klämma pormaskar utan att riskera att pormasken blir infekterad av smuts och bakterier från skitiga fingrar. Pormaskborttagare används flitigt av hudterapeuter på skönhetssalonger. Du kan lika väl använda dem själv hemma. Vi utlovar en livstidslång hållbarhetstid på våra olika pormaskborttagare. De är tillverkade i rostfritt stål av högsta kvalitet. Vi har flera olika modeller av pormaskborttagare. Allt ifrån den traditionella pormaskklämmaren (49kr) till den mer designade pormasktången (69kr).

Ett tips är att desinfektera och stelisera dina pormaskborttagare med jämna mellanrum. Det gör du enkelt genom att koka verktygen i hett vatten under cirka 10 minuter. Då kan du vara säker på att de bakterier som med tiden samlas på verktygen dör och pormaskborttagaren blir helt ren.