Pormaskborttagare

Ta bort pormaskar säkert utan att riskera att bakterier från smutsiga fingrar hamnar i huden. Pormaskar är ett problem som aldrig tycks ta slut. En smart pormaskborttagare gör det fantastiskt enkelt och framförallt säkert att ta bort pormaskar i ansiktet eller på kroppen.

Ta bort pormaskar med en pormaskborttagare

Pormaskar kan medföra en flera olika problem. Förutom att pormaskar drar till sig blickar kan pormaskarna i förlängningen också utvecklas till fula och smärtande finnar. Trots att pormaskar har en tendens att dyka upp allra oftast hos ungdomar och tonåringar, förekommer pormaskar i väldigt stor utsträckning också hos vuxna. Det är viktigt att med jämna mellanrum klämma pormaskar innan de hinner utvecklas till finnar. Lyckligtvis är det väldigt enkelt att klämma pormaskar, men det gäller att göra det på ett säkert sätt.


Därför får vi pormaskar

Pormasktagare för att ta bort pormaskar enkelt.Över hela människokroppens hud finns små hål vilka har som funktion att leda svett och talg bort från huden. Dessa små hål kallas för porer och det är i porerna som de så kallade pormaskarna bildas. Anledningen att en pormask bildas från första början beror på att kroppen producerar ett överskott av talg. När porerna täpps igen av döda hudceller samlas talget i poren och pormasken bildas.

Kläm pormaskar med en pormaskborttagare

Med hjälp av en pormaskborttagare kan du enkelt, snabbt och effektivt ta bort pormaskar redan i ett tidigt stadie. Med hjälp av en pormaskborttagare kan du klämma pormaskar utan att riskera att pormasken blir infekterad av smuts och bakterier från skitiga fingrar. Pormaskborttagare används flitigt av hudterapeuter på skönhetssalonger. Du kan lika väl använda dem själv hemma. Vi utlovar en livstidslång hållbarhetstid på våra olika pormaskborttagare. De är tillverkade i rostfritt stål av högsta kvalitet. Vi har flera olika modeller av pormaskborttagare. Allt ifrån den traditionella pormaskklämmaren (49kr) till den mer designade pormasktången (69kr).

Ett tips är att desinfektera och stelisera dina pormaskborttagare med jämna mellanrum. Det gör du enkelt genom att koka verktygen i hett vatten under cirka 10 minuter. Då kan du vara säker på att de bakterier som med tiden samlas på verktygen dör och pormaskborttagaren blir helt ren.