Frisörsax (paket)

  • 666 kr
  • 399 kr
1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Dagens beställningar skickas om:

Spara -267 kronor

Frisörpaket med frisörsaxar

Ett rabatterat paketpris med allt du behöver som frisör. Innehåller frisörsax och urtunningssax i hög kvalité, en svart frisörkappa, en vass frisörkniv samt en batteridriven trimmer för småhår.

Se alla våra frisörsaxar


Rabatterat frisörpaket

Frisörsax och urtunningssax

Vass frisörkniv

Svart frisörkappa

Minitrimmer


Detta frisörpaket innehåller allt en frisör behöver oavsett om det gäller hemmabruk eller professionell frisörsalong. Produkterna håller hög kvalité och skickas med snabb leverans. 

1. Frisörkniv

En professionell frisörkniv som används av frisörer för att tunna ur håret.Frisörkniven är skön att hålla och fingerstödet gör den till en dröm att arbeta med.

2. Frisörsaxar

Ett set med två högkvalitativa saxar. Du får en vass frisörsax som används för att klippa håret samt en urtunningssax som du använder för att tunna ur tjockt hår. Dessutom medföljer en kam och två hårklämmor. Levereras i ett snygg fodral i PU-läder.

3. Frisörkappa

En stilren frisörkappa (slumpmässig färg) i väldigt bra kvalité som skyddar dina kläder när du klipper eller färgar håret. Frisörkappan är vattentåligt och kan användas för så väl hemmabruk som på professionella frisörsalonger.

4. Batteridriven minitrimmer

Denna minitrimmer är designad och speciellt framtagen för att ta bort överflödig hårväxt i ansiktet. Kan med fördel användas för att trimma polisonger, behåring på överläppen eller ögonbrynen.

Artikelnummer: SHPP-002
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna