Urtunningssax (silver)

  • 149 kr
1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Dagens beställningar skickas om:

Professionell urtunningssax för hemmabruk

Vill du kunna skapa professionella frisyrer hemma? Med denna högkvalitativa urtunningssax i ditt friseringskit kan den drömmen bli verklighet.

Urtunningssaxen är designad för att förtunna ut tjockt hår, ge rörelse och liv till platta frisyrer och skapa den där lätta, luftiga känslan vi alla älskar.

Se alla våra frisörsaxar


Professionell urtuningssax

Tunnar ur håret

Skapar volym i håret

För salong eller hemmabruk

Hemleverans 1-2 dagar


Klipp dig hemma och spara pengar

Att regelbundet besöka frisören kan snabbt bli en dyr vana, särskilt om ditt hår snabbt blir tjockt och behöver tunning oftare. Men tänk om du kunde göra det själv hemma? Med en urtunningssax får du möjlighet att underhålla din frisyr mellan dina salongbesök, vilket innebär färre besök till frisören och mer pengar i plånboken.

Elegant urtunningssax

Det handlar inte bara om funktion. Vår urtunningssax är en perfekt kombination av form och funktion. Tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål, den är inte bara otroligt hållbar och effektiv, men också elegant och snyggt designad. Dess rostfria yta säkerställer att den håller sig skarp och klar för användning under lång tid framöver.

Oavsett om du är en DIY-frisör eller bara vill kunna göra små justeringar mellan dina frisörbesök, är en professionell urtunningssax för hemmabruk ett oumbärligt verktyg i ditt skönhetsarsenal. Beställ din idag och börja din resa mot perfektion i hemmafrisering!

Urtunningssax för hemmabruk och salong

Detta är en fantastisk urtunningssax i hög kvalitet. Urtunningssaxen används när håret är tjockt eller för att få olika längder på håret och skapa volym. Våra kvalitetssaxar passar både för hemmabruk och för dig som driver frisörsalong. Hos oss kan du köpa billiga frisörsaxar av samma kvalitet du är van vid, men utan det höga priset.

Artikelnummer: HB-029
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna