Vass frisörsax (silver)

  • 149 kr
1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Dagens beställningar skickas om:

Effektiv frisörsax för hemmabruk

En frisörsax i hög kvalitet som används för att klippa håret till en perfekt frisyr. Varför betala dyra priser hos frisören när du kan klippa ditt hår hemma? Med rätt verktyg sparar du inte bara pengar utan får också friheten att styla när och hur du vill.

När du beställer en riktigt bra frisörsax för hemmabruk behöver du inga fler bokningsväntetider och heller inte brådska till salongen. Klipp ditt hår när du vill, i din egen takt.


Professionell frisörsax

För hemmabruk

Tillverkad i rostfritt stål 

Hög kvalitet

Hemleverans 1-2 dagar


Frisörsax i högkvalitativt rostfritt stål

Denna kvalitetssax passar både för hemmabruk och för dig som driver frisörsalong. Saxen är tillverkad i rostfritt stål och du håller den bekvämt i handen. Stöd för lillfingret för bättre grepp.

Elegant och djup skimrande nyans

När det kommer till en överlägsen klippupplevelse, tar vår sofistikerade frisörsax i rostfritt stål verkligen priset. Inte bara är den skapad för långvarig skärpa och rostbeständighet, men den djupa, eleganta skimrande silvernyansen adderar en känsla av professionalism till varje klipptillfälle.

Perfekt balanserad i handen

Med en perfekt balanserad längd på 17,5 cm kompletteras den av fingerhål som mäter 2,5 cm i diameter, säkerställande en komfort utan like. Men vad som verkligen sätter denna sax i en klass för sig är dess ergonomiska design, skapad med precision för att minska trötthet under användning, samtidigt som den ger dig den ultimata kontrollen över varje klipp. 

Utforska skönheten och effektiviteten i denna exklusiva frisörsax och låt varje snitt bli en konstnärlig prestation.

Artikelnummer: HB-028
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna