Handledsband för illamående

  • 79 kr
1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Dagens beställningar skickas om:

Handledsband för illamående

Två stycken handledsband som hjälper mot illamående och som passar perfekt vid resor eller under graviditeten. Handledsbanden är enkla att använda och kan användas både i förebyggande syfte och när illamåendet redan har kommit.Motverka illamående snabbt
Handledsbanden förebygger och stoppar illamående snabbt och på ett naturligt sätt, utan att du behöver ta någon medicin eller annan kemisk substans. Detta genom att bandet stimulerar Nei-Kuan punkten som sitter i mitten av handleden. Handledsbandet har en modern och ergonomisk design som sitter bekvämt runt handleden under hela användningen. Passar både män och kvinnor. Bandet är stretchigt och mjukt och gör att du känner dig lugn och inte behöver oroa dig för att illamåendet ska komma. Passar perfekt för resor och under graviditet.

Användning
Handledsbandet är enkelt att använda. Du trär på bandet på handleden och trycker på den vita knappen, som sitter precis vid Nei-Kuan punkten, för att aktivera handledsbandet. Gör likadant på andra handleden, sedan är handledsbanden korrekt applicerade.

Artikelnummer: HP-009
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna