Smart tandtråd

  • 99 kr
1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Dagens beställningar skickas om:

Smart tandtråd

Ett tandtrådssystem som gör det otroligt enkelt att använda tandtråd. Miracle består av ett långt skaft och lösa trådbyglar. Det är väldigt enkelt att byta ut tråden mot en ny. Byt genom att placera baksidan av handtaget över trådbygeln och tryck ner tills du hör ett klick. Vill du ta bort en använd trådbygel så placerar du handtaget med tandtrådsbygeln mot en hård yta och trycker försiktigt med fingret så att trådbygel släpper från skaftet.


Enkel att använda

Rengör enkelt mellan tänder

Utbytbar tråd medföljer


Det långa skaftet gör det lätt att använda tandtråd och att komma till mellan tänderna. Skaftet är lätt att styra och tandtråden styrs på plats och ned mellan tänderna med hjälp av tungan. Flytta tandtråd försiktigt från sida till sida, upp och ner mot varje tand och rengör under tandköttslinjen.

  • För tandtråden försiktigt fram och tillbaka mellan tänderna.
  • Rör tandtråden försiktigt upp och ner mellan tänderna.
  • lösgör tandtrådhållarens trådhuvud genom att trycka det mot en hård yta eller genom att trycka armarna utåt och nedåt.
Artikelnummer: HP-013
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna