Axelstöd (Stabiliserande)

  • 379 kr

1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Dagens beställningar skickas om:

Stabiliserande axelstöd för smärtande axlar

Axelstödet är en fantastisk produkt som ger stabilitet och lindring åt din skadade eller smärtande axel. Det är perfekt för personer som behöver avlasta sin axel och som vill återgå till dagliga aktiviteter eller sport efter en skada.


Stabiliserande axelstöd

Minskar smärta och ger avlastning

Förbättrar läkeprocessen 

Leverans 1-2 dagar


För höger och vänster axel

Stödet är utformat för både höger och vänster axel och kan justeras efter din individuella storlek. Den justerbara remmen ger en perfekt passform och stöd som inte hindrar din rörelseförmåga. Du kan enkelt justera stödet för att få den optimala komforten som du behöver.

Stöd och avlastning för axlarna

Axelstödet är tillverkat av högkvalitativa material som ger optimalt stöd åt din axel. Det ger dig möjlighet att röra dig fritt, samtidigt som det stabiliserar din axel för att förhindra ytterligare skador. Produkten är bekväm att använda under långa perioder, vilket gör det perfekt för personer som är aktiva och vill undvika smärta och skador i framtiden.

Minska smärta i axeln

Sammanfattningsvis är detta stabiliserande axelstöd ett måste för personer som vill undvika smärta och skador i sin axel. Produkten ger optimalt stöd och komfort, samtidigt som den ger avlastning åt skadade eller smärtande axlar. Beställ ditt axelstöd idag och upptäck hur det kan hjälpa dig att återgå till dina dagliga aktiviteter eller sport.

Artikelnummer: KH-036
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna