Hållningsväst för kvinnor

  • 199 kr

1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Dagens beställningar skickas om:

Västen finns även i svart färg här.

Bättre hållning med hållningsväst

Detta är en smart hållningsväst som hjälper dig att dra tillbaka axlarna, stabilisera bålen samt skjuta fram bysten. Du får en perfekt hållning helt enkelt! Det bästa av allt är att du bär hälsovästen under dina vanliga kläder - den syns alltså inte! Hållningsvästen är speciellt anpassad för kvinnor.

Storlek: (Mått under bysten)
Medium = 55-70 cm
Large = 70-85 cm


Ger bättre hållning

Avlastar ryggen

Undvik att få ont i axlar

Osynlig under dina kläder


Undvik att få ont i axlar och rygg

Hållningsvästen är speciellt framtagen för att korrigera din kroppshållning till korrekt position. Genom att skjuta fram bröstet och dra tillbaka axlarna får du en perfekt hållning som är bekväm, skonsam och snygg oavsett om du står upp, om du promenerar, ifall du sitter på kontorsstolen eller om du idrottar. När axlar och rygg har en korrekt position minskar du risken för att gå ont i överkroppen.

Smärtande rygg och axlar är aldrig roligt och genom att använda denna smarta väst för bättre kroppshållning minimerar du risken för att få ont i ryggen eller i axlarna.

Till vardags, träning eller fest

Kroppsvästen är tillverkad i ett mjukt och skönt material och kan givetvis handtvättas. Västen kan användas dagligen både till jobbet, träningen eller varför inte under tröjan på festen.

Storlek: Mått under bysten 

S =  55-65 cm

M = 66-75 cm 

L =  76-82 cm

XL =83-90 cm

XXL=91-100 cm

Artikelnummer: 033008
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna