Mjuk resekudde (barn/vuxna)

  • 239 kr
1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Dagens beställningar skickas om:

Mjuk uppblåsbar resekudde

Säg adjö till obehagliga resor och välkomna den ultimata resekompanjonen - den upplåsbara resekudden med sittfäste! När du ger dig ut på äventyr, oavsett om det är en lång bilresa, en tågresa, en flygtur eller en bussresa, är denna resekudde din nyckel till avslappning och bekvämlighet.


Bekväm för alla resor

Perfekt vid bil, tåg, buss och flygresor

Passar barn och vuxna

Mjuk och skönt stöd

Snabb leverans 1-2 dagar


Res bekvämt och kom fram utvilad

 Tillverkad med kvalitetsmaterial som PVC och polyester är vår resekudde slitstark och bekväm. Den är sammetsmjuk vid beröring och ger dig den känsla av lyx som du förtjänar under din resa. Den justerbara remmen gör det möjligt att enkelt fästa kudden på sätet, och du kan även hänga den i nackstödet eller över axlarna för det perfekta sidostödet för din överkropp.

Kompakt design

Ett av de bästa funktionerna är dess kompakta design. Efter att du har tömt kudden och hoprullat den stängs den med en praktisk tryckknapp. Detta innebär att den tar minimalt med plats i din resväska eller handbagage när du inte använder den. 

Tydliga instruktioner på 24 olika språk medföljer, så att du enkelt kan använda kudden och njuta av dess fördelar oavsett var du reser.

Artikelnummer: KH-043
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna