Basic magnetarmband

  • 99 kr
1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Dagens beställningar skickas om:

Magnetarmband basic

Ett enkelt men ack så snyggt och stilrent magnetarmband med turmalinstenar som skyddar kroppen mot negativ energi. Detta armband ger ett flertal hälsofördelar och ökar din blodcirkulation samt förbättrar din prestationsförmåga.


Förbättrar din prestationsförmåga

Ökar blodcirkulationen

Töjbar storlek passar alla

Magneter med 1500 gauss


Hälsoeffekter av magnetarmband

Magnetterapi är en gammal hälsometod som har använts för att öka kroppens maximala prestationsförmåga i hundratals år. Armbandets speciella neodym-magneterna sägs kunna öka blodcirkulationen och ämnesomsättningen i kroppen samtidigt som balans, fokus och mentala styrka ökar.

Armband med turmalinstenar

Till skillnad från våra andra varianter av magnetarmband, finns det ingen magnetism i just detta armband. Istället är armbandet utrustat med svarta turmalinstenar. Turmalin är en ädelmetall och den svarta turmalinen sägs ha en starkt beskyddande aktivitet som blockerar all negativ energi och som omvandlar den negativa energin till positiv energi. 

Artikelnummer: MA-001
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna