Rengöring tandsten & plack

199:-

Alltid på Ansiktsmaskbutiken
1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna faktura

Din rabatt är aktiverad.

Gäller 25% på hela sortimentet idag.

Tandrengöring från tandsten och plack

Med denna tandrengöring för hemmabruk rensar du bort orenligheter mellan tänderna, tar bort plack och förebygger tandsten. Tandsten är mycket vanligt och det bildas när bakteriebeläggningar som fastnat på eller mellan tänderna kommer i kontakt med saliven.


Rengör mellan tänderna

Ta bort bakterier och plack

Förebygg tandsten hemma

Leverans 1-2 dagar


Ta bort plack och bakterier från tänderna

Med denna tandrengöring är det enkelt att ta bort matrester, bakterier och plack mellan och på dina tänder utan att du ska behöva ta en sväng förbi tandläkaren. Tandrengöringen har en inbyggd LED-lampa vilket gör maskinen enkel att använda i badrumsspegeln.  Med över tretusen mjuka vibrationer i minuten kan du få bort plack och bakterier där tandborsten har svårt att komma åt. 

Förebygg tandsten på tänderna

Det medföljande silikon-borsthuvudet är perfekt att använda till att massera tandköttet eller polera tänderna med. Produkten är batteridriven och väger cirka sextio gram .

Apparat för hemmabruk

Du använder enkelt denna tandrengöring hemma omkring 1-2 gånger i veckan. Till skillnad från tandtråd eller tandpetare kommer du enklare åt bakterier och orenheter mellan tänderna med denna tandrengöring. Vibrationerna hjälper dig att få bort även de allra mest svåråtkomliga orenheterna.

Fri frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 400 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 16.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.