Rengöring tandsten & plack

  • 300 kr
  • 249 kr
1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Dagens beställningar skickas om:

Tandrengöring från tandsten och plack

Plack och tandsten är den vanligaste orsaken till dålig andedräkt. Med denna tandrengöring för hemmabruk rensar du bort orenligheter mellan tänderna, tar bort plack och förebygger tandsten. Tandsten är mycket vanligt och det bildas när bakteriebeläggningar som fastnat på eller mellan tänderna kommer i kontakt med saliven.


Rengör mellan tänderna

Ta bort bakterier och plack

Få bättre andedräkt

Förebygg tandsten hemma

Leverans 1-2 dagar


Ta bort plack och bakterier från tänderna

Med denna tandrengöring är det enkelt att ta bort matrester, bakterier och plack mellan och på dina tänder utan att du ska behöva ta en sväng förbi tandläkaren. Tandrengöringen har en inbyggd LED-lampa vilket gör maskinen enkel att använda i badrumsspegeln.  Med över tretusen mjuka vibrationer i minuten kan du få bort plack och bakterier där tandborsten har svårt att komma åt. 

Förebygg tandsten på tänderna

Det medföljande silikon-borsthuvudet är perfekt att använda till att massera tandköttet eller polera tänderna med. Produkten är batteridriven och väger cirka sextio gram .

Få en bättre andedräkt

Den i särklass vanligaste orsaken till dålig andedräkt är dålig munhygien. Bakterier på tungan och kring tänderna gör att det kan bildas plack runt och mellan tänderna. Plack kan med tiden utvecklas till tandsten och tandsten ger dålig andedräkt.

För att förebygga dålig lukt från munnen är det viktigt att hålla munnen och tänderna rena. Genom att använda denna rengöring för plack och tandsten kan du ta rengöra tänderna innan bakterierna slår rot. Apparaten ska användas i kombination med tandborstning och tandtråd för att ge optimal rengöring av dina tänder.

Tandrengöring för hemmabruk

Du använder enkelt denna tandrengöring hemma omkring 1-2 gånger i veckan. Till skillnad från tandtråd eller tandpetare kommer du enklare åt bakterier och orenheter mellan tänderna med denna tandrengöring. Vibrationerna hjälper dig att få bort även de allra mest svåråtkomliga orenheterna.

Artikelnummer: MT-001
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna