Handledsskydd (med skena)

  • 329 kr
1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Dagens beställningar skickas om:

Handledsskydd med metallskena

Har du skadat din handled? Söker du ett avlastande skydd för att minska smärtan? Detta poppulära handledsskydd får du avlastning och stöd för dina handleder! Hndledsstödet är utrustat med en justerbar rem och stabiliserande metallskena för extra stöd. 

Använd det för rehabilitering eller i förebyggande syfte för att minska risken för skador.


Stabiliserande handledsstöd

Minskar smärta och ger avlastning

Fixerande stabil metallskena

Leverans 1-2 dagar


Stödjer smärtande handleder

Handledsskyddet ger stöd till dina smärtande handleder. Du kommer att märka skillnaden direkt, så att du kan fortsätta göra de aktiviteter du älskar utan att begränsas av smärta. Vårt populära handledsskydd är lätt och bekvämt att bära. 

Den justerbara remmen gör att den passar alla handledssstorlekar. Det är idealiskt för att hjälpa till att förbättra rehabiliteringen av din skadade handled.

Förebygg framtida skador

Du kan använda detta handledsskydd både för rehabilitering när du har skadat eller har ont i handleden. Men du kan även använda detta handledsskydd i förebyggande syfte för att undvika skador. Exempelvis när du utför vardagssysslorna eller när du tränar.

Artikelnummer: KH-027
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna