Ansiktsmask snigel

  • 49 kr

1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Dagens beställningar skickas om:

Ansiktsmask med snigelslem filtrat

En intensivt fuktgivande och förnyande sheet mask med snigelslem filtrat. Ansiktsmasken ger fukt, näring och förnyelse till huden som efterlämnar ett ungdomligt, strålande lyster. Inspirerad av koreanska skönhetsritualer för ultimat hudvård.


Intensiv återfuktning

Minskar synliga rynkor

Passar alla hudtyper

Inspirerad av koreanska skönhetsritualer


Ge huden en intensiv återfuktning

Snigelslem filtrat har länge varit en hemlig ingrediens inom skönhet, känd för sina kraftfulla återställande och återfuktande egenskaper. Denna sheet mask kombinerar detta med aloe vera och pro-vitamin B5, skapande en kraftfull blandning som förbättrar hudens fasthet, återfuktar och ger näring på djupet. Ansiktsmasken är inspirerad av koreanska skönhetsritualer och är designad för att ge en hemmaspa-upplevelse. Passar alla hudtyper.

Användning

Applicera ansiktsmasken på rengjord hud och tryck lätt. Låt verka i 15-20 minuter. Ta sedan av ansiktsmasken och gnugga försiktigt in resterna eller ta bort med en bomullsrondell.


Förpackningen innehåller 1st sheet mask för engångsbruk. 

Dermatologiskt testad. 

Artikelnummer: AM-056
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna