Näringsgivande dagkräm

  • 149 kr
1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Dagens beställningar skickas om:

Näringsgivande dagkräm med retinol

Denna närande ansiktskräm med retinol är som en riktigt vitaminsmoothie för din hud. Tänk dig att du smörjer in din hud med denna dagkräm, och den genast börjar berika huden med näring och återfuktning. Retinolen i krämen ger en boost åt huden och gör att den känns uppfriskad och återupplivad.


Vitaminboost till huden

Ger huden liv och lyster

Ger huden näring och fukt

Passar alla hudtyper

Innehåller 50 ml


Perfekt dagkräm för alla hudtyper

Krämen är perfekt för alla hudtyper, inklusive mogen hud, eftersom den ger den extra omsorg och uppmärksamhet som dessa hudtyper behöver. Hyaluronsyran i krämen fungerar som en magnet för fukt, det hjälper till att hålla huden återfuktad och gör att den känns mjuk och smidig.

Vitaminer och fuktgivande egenskaper

Men det stannar inte där, E-vitamin i krämen ger huden en skyddande sköld. Det skyddar huden från skador och håller den frisk och strålande.

Och för att göra krämen ännu bättre, innehåller den även coenzym Q10. Detta lilla men kraftfulla ämne hjälper till att reducera utseendet av rynkor, så att de blir mindre framträdande. Så med denna kräm får du inte bara en mjukare och mer återfuktad hud, men du får också en hud som ser yngre och mer strålande ut.

Så om du letar efter ett enkelt sätt att ge din hud den extra näring och återfuktning den behöver, är vår Närande ansiktskräm med retinol det perfekta valet för dig. Det är som att ge din hud en härlig, närande måltid varje dag!

Artikelnummer: DK-025
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna