Näsmask (10 behandlingar)

Produkten är slut i lager :(
Alltid på Ansiktsmaskbutiken
1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna faktura

Samtidigt som Pilaten black head näsmask torkar så suger den med sig finnar, fett, orenheter och pormaskar ut ur näsans porer. Den tränger ned imponerande djupt och suger sedan bokstavligen ut orenheterna ur huden!


En riktig storsäljare

Rensar huden från pormaskar

Tar bort smuts och orenheter

Motverkar fet och oren hy 


Bruksanvisning för näsmasken:

1. Öppna en förpackning Black head näsmask

2. Applicera ett fint lager av ansiktsmasken

3. Låt näsmasken torka (minst 30 min)

4. Ta av masken genom att dra försiktigt i ena kanten.

5. Tvätta ditt ansikte med ljummet vatten.


Denna ansiktsmask, vid namn Pilaten black head, är en oerhört effektiv och snabbverkande ansiktsmask som är specialtillverkad med syfte att rensa näsans yttre porer. Näsmasken tar bland annat bort pormaskar, föroreningar, orenheter och oönskad smuts från näsan på ett mycket imponerande och effektivt sätt. Ansiktsmasken är tillverkad i Asien efter bästa Kinesiska läkemedelskonst och innehåller en blandning av extremt välfungerande örter som hjälper till att rengöra din näsa på djupet. Ansiktsmasken kan även användas i syfte att motverka fet hy eller motverka pormaskar. Där med hjälper den även till att minska risken för framtida finnar eller ful acne. Detta paket avser 10 behandlingar. Vill du beställa fler ansiktsmasker till ett lägre pris kan du köpa 5 behandlingar här. Du kan också beställa en hel tub ansiktsmask här.

Du bör använda denna Black head näsmask åtminstone två till tre gånger varje vecka för att hålla fula och äckliga pormaskar borta. Du bör undvika att applicera ansiktsmaskens flytande innehåll för nära mun eller ögon. Tänk på att lägga på en mindre mängd av ansiktsmasken på din handled om du har känslig hud, för att på så sätt uppmärksamma eventuell reaktion.


Innehåll: Safflor, Poria, Pak Mong, Hjärtstilla, Atractylodes Angelica, Huang.

Fri frakt
Fraktavgift 39 kronor. Fri frakt över 400 kronor.

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 16.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.