Nattkräm med retinol

  • 149 kr
1-2 dagars frakt
Fria byten
Klarna Faktura
Dagens beställningar skickas om:

Nattkräm med retinol låter huden vila

En fantastisk närande nattkräm med retinol, som är som en återställande dröm för din hud. Denna nattkräm tillhandahåller din hud med en exceptionell känsla av näring tack vare retinol. Den passar alla hudtyper, inklusive mogen hud, och arbetar intensivt medan du sover.


Ger näring och fuktkräm

Arbetar när du sover

Mindre synliga rynkor

Leverans 1-2 dagar

Innehåller 50 ml


Gör underverk för huden på natten

Den här krämen är likt en trogen vän som tar hand om din hud även när du sover, den jobbar oavbrutet genom natten för att ta fram det bästa i din hud. Den innehåller retinol, som är känt för att ge nytt liv åt trött hud, det fungerar som en kickstart för cellproduktionen och bidrar till att rensa porerna från allt som blockerar dem.

Mängder av aktiva ingredienser

Denna närande nattkräm innehåller attraktiva aktiva ingredienser: retinol, hyaluronsyra och koenzym Q10. Retinol är känt för att öka hudcellernas produktion och hjälper till att rensa porerna. Retinol fungerar även som en exfoliant för din hud och ökar kollagenproduktionen, vilket kan minska uppkomsten av fina linjer och rynkor, och ge din hud ett fräschare och fylligare utseende.

Exfolierar huden och boostar med kollagen

Dessutom exfolierar den varsamt din hud och boostar produktionen av kollagen - naturens egen rynkförminskare. Detta kan reducera uppkomsten av fina linjer och rynkor, likt hur sjökort hjälper till att jämföra bort krusningar på en sjö, och ge din hud ett fräschare och fylligare utseende. När du vaknar på morgonen kommer din hud att kännas som om den just har fått en uppfriskande dusch - mjuk, fuktig, vital och redo att möta en ny dag.

Nattkrämens fffekter:

  • Förbättrad fasthet och elasticitet
  • Bättre hydrering och ungdomligt utseende
  • Förbättrad allmän hudkondition
Artikelnummer: NK-015
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveranstid 1-2 dagar
Alla beställningar innan 17.00 skickas idag. Det innebär normalt att du har din leverans nästkommande arbetsdag.

Leverans
Vi skickar alla paket med Postnord & våra försändelser levereras normalt direkt i din brevlåda. Får paketet inte plats hamnar det på ditt närmsta postombud och aviseras via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna